Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 138
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Khaleesi idź już teraz do rodzinnego i wytłumacz mu konkretni o co ci chodzi, że chcesz już się zapisać bo jest długa kolejka, poproś o wirówkę rąk i jakieś inne zabiegi takie jak laser i pole magnetyczne czy lampa sollux niebieska. Powiesz mu że ręką puchnie, nie możesz zginąć palców i boli cię przy zginaniu. Jego nic nic nie kosztuje skierowanie. Nie wyśmieją chyba że debile bo nie wiedzą o tym
  • Odpowiedz
  • 0
@fordomaniak ok, dzieki :) poczekam na "po swietach" jak zejdzid mi ta pierwsza opuchlizna, bo i tak nie moge zginac palca na razie i od razu z chirurgiem pogadam, bo zarejestrowac sie do rodzinnego u mnie, to trzeba miec szczescie...:-D
  • Odpowiedz
@Khaleesi nie pytaj. Żądaj skierowania na rehabilitację, lekarze są różni, może ci powiedzieć nawet że nie potrzebne ale naciskając, powiedz że i tak jesteś na wolnym to będziesz chodzić. Dowiedz się w okolicznych gabinetach jakie są kolejki.
  • Odpowiedz
  • 0
@Khaleesi no i nie mam czucia na koncu palca. Jak jeszcze paliłem zwykle fajki to często przypalalem zapalniczka koniuszek bo nie czulem ani bólu ani gorąca
  • Odpowiedz
@Khaleesi moja mama gdy miala rozciecie przez pol glowy do kosci, zszyli ja i odeslali do domu bez zadnego zastrzyku na tezca bo niby sie skonczyly... dali recepte na tezec ale powiedzieli ze w aptekach jest nie do dostania. I tak bylo. Na szczescie obeszlo sie bez zadnych zakazen i powiklan :(
  • Odpowiedz