Aktywne Wpisy
Fjubens +24

Osayomato +2
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie?

powrotu do zdrowia zycze
@GwalceCie:
@Khaleesi: Nadmanganian jest fioletowy, brązowa jest jodyna :)
źródło: comment_VIpOWdKqMlsQ2p28xGWzP6zpZc6LgZkA.gif
PobierzU mnie to samo. Chciał syna, a ja później bez nacisków, sama z siebie zaczęłam grzebać przy samochodach. Teraz mi mówi, że w życiu nie zamieniłby mnie na syna (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
Zdrowiej różowa, mimo, że osobiście Cię nie znam, to strasznie Cię lubię, sympatyczna istoto. Pozdrów gadzinki i zaleczaj
źródło: comment_1584179695pVrxlNLtAPmbk39U0Fwo6J.jpg
Pobierz