Aktywne Wpisy

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +225

Czy ktoś może z was jeździ #volvo S40 pierwszej generacji?
Wiem, że najmłodsze auta podchodzą już prawie pod 15 lat, ale chciałem zapytać o opinie, czy nadaje się takie na pierwszy samochód.
Jaki polecacie silnik, poza tym, że #benzyna.
Podoba mi się taka stylistyka dużo bardziej od Audi, BMW i VW z tamtych lat.
a mam do wydania 10k z dodatkową rezerwą na pakiet startowy.
Na zadbane S60 mnie zwyczajnie nie stać.
#motoryzacja, #problemypierwszegoswiata, #programista15k (dobra, *jeszcze* tyle nie zarabiam)
#januszemotoryzacji
@volvo?
Każda benzyna będzie dobra ale najlepiej 2.0 lub turbo. Koniecznie sprawdź podłogę, nadkola, progi - to problem karoserii tego modelu. Silnikowo to regulator ciśnienia paliwa i koło zmiennych faz rozrządu. Ogólnie świetny samochód, z turbo odjeżdżasz spokojnie mocniejsze furaki. Pakiet startowy czyli rozrzad, oleje, hamulce, świece, przewody, coś w zawieszeniu plus oponki to spokojnie 3
Z silników to chyba wszystkie poza 1.6 (trochę mało mocy) i 1.8 GDI(problematyczny japoński silnik z wtryskiem bezpośrednim), silniki 2.0 palą 9-10l/100km (~1l więcej niż 1.8)
Jak się nie mylę
Fajna tam jest społeczność. Ostatnio objeżdżałem taki 2.0l w automacie, ale bez turbo i tez był spoko, czułem się, jakbym wsiadł do czegoś luksusowego :D
niestety niee opłaca sięzagazowywać takiego samochodu, ale jakby kupić już zagazowane, to idealnie.
ja jeździłbym nie wiem. może 7000 km rocznie? nie przewiduję więcej chyba :D
najczęściej miałem przyjemność jeździć focusem II, Audi A6 z ok 1998 roku, Volvo 440 z 1990, Punto oraz toyota Yaris z egzaminu na prawko :P
Szukam sedana ;) nie kombi
w trzeciej linijce napisałem, że szukam pierwszego auta
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16186034980Lorv967yp97DeHMZm7QHm.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora