Aktywne Wpisy

kanguru +39
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +311
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

A wystarczyło zrobić dobry filmik, jak koszulki powstają od zera, co ile kosztuje i gdzie, pokazać wszystko z dobrej strony technicznej. Zrobił sobie z kanału market mango i się dziwi, że ludzie się burzą i śmią wytykać cokolwiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gonciarz #pewniebylo
źródło: comment_fLcdgGKrxEAxZBITiOVLlLV38detX8Lo.jpg
PobierzPonadto PTNS nie jes dużym producentem, przy współpracy z większym zakładem zysk będzie jeszcze większy
Pomijając to, czytając komentarze tu i yt można dostać raka, od domorosłych ekspertów którzy myślą że znają się na
Produkcja i kupno t shirtu z polskiej firmy, z rodzimych materiałów przy tej ilości zamówienia i złożoności grafiki to śmieszne pieniądze, około 10 - 20 zł od sztuki (zależy od jakości materiału). Sam możesz doliczyć koszt projektu, zresztą w większości firm jest
Pisząc powyższy komentarz poniekąd zgodziliśmy się w tym, że różnica pomiędzy tym ile on płaci za produkcję koszulki a tym co sobie wlicza w swoją cenę jest znaczna a to czy on może zakładać, jak to twierdzisz - podniesienie ceny w odnośnie do ryzyka małego popytu, czy po prostu nabijanie ceny na samej marce, jak
@innigri: ten sam uczuć, oglądałem chwilę po Patronajcie i tym całym boomie.. teraz totalnie nie oglądam.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora