To wszystko zalezy jak spojrzysz na oblozenia podatkowe i swobody obywatelskie. W USA nie mozesz zmienic koloru domu bo innym moze spasc wartosc nieruchomosci. W Belgii twoja pensja zalezy od tego czym dojezdzasz do pracy i gdzie mieszkasz i z kim mieszkasz a oblozenia podatkowe sa ogormne przy umowie o prace.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe jak wiele rzeczy po prostu dziala dzieki podatkom,
@PrzyrkrytyArdrian: Oczywiście tzw. podatek Belki, wprowadzony wiele lat temu "tymczasowo". Do niedawna jeszcze sprytnie obchodzony przez banki lokatami jednodniowymi, do niedawna...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
To wszystko zalezy jak spojrzysz na oblozenia podatkowe i swobody obywatelskie. W USA nie mozesz zmienic koloru domu bo innym moze spasc wartosc nieruchomosci. W Belgii twoja pensja zalezy od tego czym dojezdzasz do pracy i gdzie mieszkasz i z kim mieszkasz a oblozenia podatkowe sa ogormne przy umowie o prace.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe jak wiele rzeczy po prostu dziala dzieki podatkom,
@WiELEBNY:
Ej, dzięki...
Ni huhu nie mogłem wpaść na to, dlaczego ktoś miałby wprowadzać takie dziwactwo.
źródło: comment_3owTZvKC82qm4S0mjtoKnnocf7cvfz7h.jpg
Pobierz@Xianist: dlatego brakuje ludzi do pracy?