Aktywne Wpisy

Defined +707
titus1 +157
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

I teraz pytanie: jak zamontować gniazdko? Mam do dyspozycji zwykły chiński multimetr co to sprzedają za parę złotych wszędzie.
Napięcie sobie znajdę bo mogę złapać np. kaloryfer albo zero/bolec z drugiego gniazdka. Ale jak odróżnić to co powinno być na bolec a to co na anal czyli drugą dziurkę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bezpieczniki klapki więc jak to się tam zwie? Różnicówka? Myślałem o podpięciu żarówki. Jak złapię dobrze to będzie świecić a jak złapię napięcie i to co idzie na bolec to chyba korki wywali, nie? A wtedy klapkę podniosę i podłączę inną parę. Dobrze kombinuję?
Natomiast czy masz różnicowke to poznasz po guziku test na nim. Jeśli nie ma guzika to zwykły bezpiecznik i nie wykryje on problemu z uziemieniem