Wpis z mikrobloga

Czy w tym kraju nie ma żadnego normalnego sąsiada? Młody 17 latek przychodzi sobie do domu po szkole zmęczony(nie, nie zmęczyły mnie zadania pokroju 2+2), i nie może sobie posłuchać muzyki(problem w tym że to Hardstyle(The Prophet - Recession) a bez basu nie da się słuchać), przez tydzień słuchasz sobie na pełnym regulatorze a sąsiadka przychodzi z pretensjami że głośno. Nie da się poprosić tylko zaraz obrażanie "czy ty jesteś niedorozwinięty?" "nie mieszkasz sam w tym bloku"(to prawda, nie moge zaprzeczyć. Ale to ja mam się domyślać czy im jest za głośno? Reszta bloku nic nie mówi i nie narzeka. Jeszcze wynikła dość ciekawa sytuacja, ale to było dzień przed rozmową. Siedziałem sobie w domu i jak zawsze słuchałem muzyki i w pewnym momencie padł prąd. Po sprawdzeniu bezpieczników w domu doszedłem do wniosku że w całym bloku nie było. Lecz okazało się że tylko w moim domu nie było a reszta bloku miała. Wyszło na to że bezpiecznik na klatce schodowej wywaliło(włączony tylko komputer i lampka, reszta pokojów nie obsługiwana(mame ma drugą zmiane)), ale moje podejrzenia padają na sąsiadów. To nie może być przypadek do skrzynki ma dostęp każda osoba z byle jakim kluczem od drzwi.

#gorzkiezale #sasiedzi #hardstyle #muzyka
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MohammeT: XD protip: własne mieszkanie, wynajmuje sobie (domek konkretnie) od 18-tki i moge nawet nocami (grube mury) katować Z906 rockiem, metalem i dubstepem :D

Poczekaj sobie pare lat aż skończysz szkole bo serio nie każdy musi lubić gatunki ktore nam sie podobają, a póki co jak chcesz to na pw Ci moge doradzić fajne słuchawki i player do nich ;)
  • Odpowiedz
Ale to musi być c-----e uczucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wchodzisz na mirko się wyżalić, bo myślisz, że wszyscy cię zrozumieją.

C---A TAM, BO JESZCZE BARDZIEJ UŚWIADAMIAJĄ CI JAKIM MAŁYM DEBILEM JESTEŚ XD
  • Odpowiedz
@MohammeT: lepiej porozmawiaj z rodzicami: 'mamo, tato, dlaczego jesteśmy j------i biedakami i mieszkamy w j-----m bloku w którym po rozkręceniu moich hardstyli na maksa sąsiedzi chodzą w-------i? Mamo i tato, dlaczego nie kupicie mi słuchawek?'
  • Odpowiedz
@MohammeT: Czy ty jesteś niedorozwinięty? Nie mieszkasz sam w tym bloku.
Ogarnij się pajacu. Po pierwsze primo - słuchawki, po drugie primo - jak nie, to ścisz to g---o. Naucz się żyć w bloku, bo jak będziesz z obcymi ludźmi mieszkał np. na studiach to cię będą o--------ć.
  • Odpowiedz
@MohammeT: taki u nas klimat, że ludzie zamiast wcześniej zwrócić uwagę, to kiszą w sobie nim już im nerw puszcza i odwalają wtedy jakieś inby. Tylko, że hardstyle w bloku - spraw sobie słuchawki bezprzewodowe.
  • Odpowiedz
@jurek-xd: muzyki można posłuchać, ale tak nawalać, by sąsiadom przeszkadzało - nie wolno. Ani w dzień, ani w nocy. A że brakuje ci potencjału intelektualnego, by to zrozumieć, więc won za granicę.
  • Odpowiedz
@Pantokrator: nie wiesz jak było, ale będzie OPa obrażał. Stare baby są upierdliwe i każde g---o im przeszkadza. Ale co ja będę się produkował, skoro widać, że ktoś tu jest nie do końca rozwinięty xD
  • Odpowiedz