Wpis z mikrobloga

@Astroc masz problemy z laktoza. Lekkie gazy to prawie zawsze norma, ale biegunka już nie. Pomyśl, że to dodatkowy ficzej i szybciej schudniesz :D
  • Odpowiedz
@Re-volt: kurde to musze chyba sprzedać to białko ale faktycznie jak kiedyś szamałem sojowe to nie miałem problemów. I gazy nie są lekkie, bo czuje jakbym się mocno przyczyniał do efektu cieplarnianego xd te Twoje kody działają na inne białka?
@wykopowy_brukselek: wodą albo mlekiem sojowym.
  • Odpowiedz
@Astroc: może to nie wina samego WPC a ogólnie nagle zwiększonej podaży białka. Spróbuj zamiast pić WPC to zrób z niego jakieś naleśniki i placki.
  • Odpowiedz
@Astroc bo bulk ma tylko 0.4proc soi w tym standardowym. Mają też bialka sojowe więc rozważ je. Dużo osób tu zamawia więc napisz pod tagiem, że sprzedajesz u siebie w mieście i tyle :)
  • Odpowiedz
@KubanskiEseista: @Astroc: Mam nietolerancje laktozy i z przykroscia musze stwierdzic, ze mimo iz w jogurtach laktozy jest bardzo malo to moj organizm nadal ich nie toleruje. W lidlu, biedronce i kauflandzie jest dostepne mleko bez laktozy. W kaufie dodatkowo sa jogurty bezlaktozowe.

Jesli chodzi o bialko to nie mam problemow z kfd wpc80 mimo iz w skladzie wyszczegolniona jest laktoza. Kazdy inny suplement z laktoza konczy sie kibelkiem.
  • Odpowiedz
@Astroc: @bart0sz: hej, ja z WPC również mam problemy żołądkowe, to boli to mocne gazy i nie przyjemne w dodatku, a jakby tego było mało to gdy piję to WPC to mam lekki odruch wymiotny, rozwiązaniem było zamówienie WPI, po tym jest git, mogę spokojnie to mieszać z wodą i nie mam żadnych efektów ubocznych, polecam!
  • Odpowiedz