Aktywne Wpisy

kxniec +42
Żeby życie miało smaczek raz platformus raz pisiaczek i tak to się żyje w tym kartonistanie #!$%@?. #!$%@?, typy, które miały po 12 lat jak rudzielec rządził , wypowiadają się najwięcej o platformie. Niedługo poczujecie na własnej skórze, jak się żyje pod przywódctwem waszego rudego zbawiciela. Bo to takie same gówno co PiS, tylko jeszcze bardziej bezczelne i bezkarne.
#takaprawda #tusk #marsz #bekazpodludzi #bekazlewactwa #neuropa #homokomando
#takaprawda #tusk #marsz #bekazpodludzi #bekazlewactwa #neuropa #homokomando

maikeleleq +2
Ilu z was zainwestowało konkretnie w swoje hobby? Uwielbiam robić fotki, jest to serio moja pasja, mam sprzęt lecz czuję że już mnie ogranicza, jednak gdybym chciał już przejść na wyższą półkę muszę wyłożyć przynajmniej 8 tysięcy… Jakby kasa nie jest dużym problemem lecz jakoś ciężko mi aż tak w siebie zainwestować (chce chociaż dorabiać na fotografii), dziewczyna mnie przekonuje żebym się nawet nie zastanawiał tylko kupował i działał ale jakoś kręc

https://soundcloud.com/eciepecie-2/instrumental
Poprawiłem niektóre elementy co nie stroiły i dodałem drugą gitarę :D
Macie jeszcze jakieś rady?
#produkcjamuzyki #gitara
Znowu coś fajnego powiedziałeś :)
Akurat wrzuciłem to na Soundclouda, bo oczekiwałem takiej odpowiedzi jak twoja. Wtedy wiem w którą stronę mam dalej działać :D
@cult_of_luna: oczywiście chodziło mi o kompresor przed wzmacniaczem, a nie na całe nagranie. Ja teraz akurat nie mam kompresora i jak gram na czystym kanale to często nierówno to brzmi ( ͡° ʖ̯ ͡°). A delikatna kompresja obniży te głośne dźwięki i podgłośni te niedokładnie trafione struny.