Aktywne Wpisy

njay +157
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +74
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

Trasa pagórkowata, jest zimno i czekając na maruderów można zamarznąć, a tu 100km, więc raczej #szosa. W sobotę ma już padać śnieg, więc korzystajcie miśki z ostatniego póki co dnia suchego. Start o 10 z Bora/Stella. Chętni dołączyć do mnie i @Cymerek? Nie dajcie się grawitacji łóżek i przytulności kocyków.
#rowerowykrakow
źródło: comment_VM9It9S9xP1KAezEa7FiP0f8nsNw1ChB.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @metaxy @cree @dodgers @wspodnicynamtb @Ryhol @nizanin @AnyColourYouLike @dzanekem @TypowyPolskiFaszysta @KurczePieczone @bartekfama @banan77 @trace_error @teryuu @Sanremu @Garrett2150 @kasik913 @paatrys @regyam @Cymerek
@wspodnicynamtb: A to wtedy niestety rower bliższy temu na obrazku.
Ja do Tyńca, bo nawet nie chodzi o tempo tylko po prostu górek mi nie wolno, za duże obciążenie na kolano i mógłbym sobie uszkodzić to co mi zostało. :D Więc będę tam na skrzyżowaniu punkt 10 i jechane ;)
Chyba że się pogoda zdupi (jakiś gruby deszcz)
No albo jak po wyjeździe od razu poczuję że nie da rady jechać noga to dam info
@AnyColourYouLike: https://www.google.pl/maps/@50.0874579,20.001291,3a,75y,227.44h,69.92t/data=!3m6!1e1!3m4!1sdjL19U389jVJJLFUs4D4Mg!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl
@metaxy: hm, można spróbować :-) ja tylko na takie drobne pisiont https://www.strava.com/routes/6992483 i powinienem się jeszcze zmieścić w czasie jak wystartuje o 10.30 spod orlenu.
jak mnie to w-----a
(╯︵╰,)
@AnyColourYouLike: Zdrowiej więc kolego.
Komentarz usunięty przez autora