Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +279
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file5831120007970139538
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file5831120007970139538
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
dziś był dobry dzień [w miarę ( ͡° ͜ʖ ͡°)]
złapałem dratini - cukierki zawsze na propsie (bo mi czeka taki dratini 98% 726cp fajny do ewolucji)
złapałem 3 growlithy - cukierki zawsze na propsie - mam 2 arcaniny, które chce podkoksić
spadło mi jajko 10km z pokestopa, a to fajnie bo już miałem dwa zachomikowane a teraz mam 3 (będę wykluwał na święta :D, może jakiś bonus będzie, a jak nie, to po prostu kilka magmarów jako prezent pod choinkę)
no i złapałem mocnego squirtla - co dalej z nim to w komentarzach
źródło: comment_WK5dncMhFxaT9QqgSZkWhuSOU7ihrmcP.jpg
Pobierzźródło: comment_aM3nEatmGu8uHlZFoxSPyjP5PtWRyuax.jpg
Pobierzźródło: comment_Ea42bzGgeSgaWd2W0N7AB3AyQ1XNCbk6.jpg
PobierzMi dzisiaj też parę fajnych wpadło: Oddish 900, Oddish 896 (będzie fajny Bellossom ( ͡° ͜ʖ ͡°)), Bellsprout 821, Paras 718, Eevee 848
ciesze się, że defensywny moveset (nie najlepszy, ale całkiem spoko) - blastoise i tak jest średnim defenderem, ale fajnie będzie takiego 2300 na gymy wrzucać będzie ładnie wyglądał :) NIECH WIDZĄ, ŻE MAM
@Dryblas ja mam same 5, i ciągle najgorsze popularne ścierwo wychodzi eh (╯︵╰,)
Baaardzo rzadko trafi się coś czego nie miałam albo co jest rzadkością.
@Qrin:
NO SHIT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja natomiast żenadłam ze swoich "złotych ust" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Dryblas: Mi dziś też (prócz Laprasa i Snorlaxa hehe) udało się złapać Bellsprouta 889CP, oby wszedł w końcu Solar.
@boa_dupczyciel: Ja jak widziałeś mam najlepszego ofensywnie Blastła (z hydropompo), ale robiłem go ze Skłero z jaja, więc jest ledwo powyżej 1500CP, szkoda mi Dustu na maksowanie.
I nie chomikuję jajek,
fajne fioletowe, można patrzeć na nie xD
źródło: comment_lESOky9I1hYGG2RwKAZn5XVIm5FAhLfI.jpg
Pobierz