Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +343
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis

Zarzutkkake +196
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało

dziś był dobry dzień [w miarę ( ͡° ͜ʖ ͡°)]
złapałem dratini - cukierki zawsze na propsie (bo mi czeka taki dratini 98% 726cp fajny do ewolucji)
złapałem 3 growlithy - cukierki zawsze na propsie - mam 2 arcaniny, które chce podkoksić
spadło mi jajko 10km z pokestopa, a to fajnie bo już miałem dwa zachomikowane a teraz mam 3 (będę wykluwał na święta :D, może jakiś bonus będzie, a jak nie, to po prostu kilka magmarów jako prezent pod choinkę)
no i złapałem mocnego squirtla - co dalej z nim to w komentarzach
Mi dzisiaj też parę fajnych wpadło: Oddish 900, Oddish 896 (będzie fajny Bellossom ( ͡° ͜ʖ ͡°)), Bellsprout 821, Paras 718, Eevee 848
ciesze się, że defensywny moveset (nie najlepszy, ale całkiem spoko) - blastoise i tak jest średnim defenderem, ale fajnie będzie takiego 2300 na gymy wrzucać będzie ładnie wyglądał :) NIECH WIDZĄ, ŻE MAM
@Dryblas ja mam same 5, i ciągle najgorsze popularne ścierwo wychodzi eh (╯︵╰,)
Baaardzo rzadko trafi się coś czego nie miałam albo co jest rzadkością.
@Qrin:
NO SHIT XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ja natomiast żenadłam ze swoich "złotych ust" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Dryblas: Mi dziś też (prócz Laprasa i Snorlaxa hehe) udało się złapać Bellsprouta 889CP, oby wszedł w końcu Solar.
@boa_dupczyciel: Ja jak widziałeś mam najlepszego ofensywnie Blastła (z hydropompo), ale robiłem go ze Skłero z jaja, więc jest ledwo powyżej 1500CP, szkoda mi Dustu na maksowanie.
I nie chomikuję jajek, bo jestem zbyt
fajne fioletowe, można patrzeć na nie xD