Wpis z mikrobloga

Dzisiejsza dawka ostrego #rakcontent i #shitwykopsays, a to wszystko tylko z jednego znaleziska:
Polscy seksuolodzy: Homoseksualizm jest normalny - handlujcie z tym

W takim razie pedofilia to również całkowicie normalny stan. Pociąg faceta do dziecięcej dupy nie rózni się zupełnie niczym od pociągu do męskiej. Poza tym że jedna jest mniejsza, druga jest większa - nie ma żadnej różnicy. Jedyna różnica jest taka że dzieci nie mogą stanowić o własnym losie w przeciwieństwie do dorosłych ale to jest zupełnie inna sprawa. Można zatem powiedzieć że pedofilia to z medycznego punktu widzenia zupełnie "normalny, prawidłowy, niepatologiczny stan" (tyle tylko że nie wolno tego robić, żeby nie urazić psychiki). Ciekawe czy to też mieliby odwagę przyznać. Zresztą to samo można rozciągnąć na zoofilię i nekrofilię. Chęć #!$%@? nieboszczków to normalna sprawa. #

skoro jest nieszkodliwy, to niech wszyscy będą homo. Ludzkość wymrze w ciągu 2, 3 pokoleń. Powodzenia idioci, kto ma interes w zmniejszaniu populacji ludzkości? #

Oczywiście prezesem tego towarzystwa które powstało chyba tylko po to, aby promować homoseksualizm, jest odznaczony przez komorowskiego lekarz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wierze w takie polityczne towarzystwa #

A jak jakiś weterynarz założy towarzystwo i napisze że jesteśmy psami a nie ludźmi to też uwierzysz? Bo to w końcu towarzystwo tak napisało, a weterynarz przecież musi mieć rację. #

#neuropa
k.....n - Dzisiejsza dawka ostrego #rakcontent i #shitwykopsays, a to wszystko tylko ...

źródło: comment_sMgI9hLueJ8N2CWi8oDuHZyuTjpEm6DA.jpg

Pobierz
  • 17
A jak jakiś weterynarz założy towarzystwo i napisze że jesteśmy psami a nie ludźmi to też uwierzysz? Bo to w końcu towarzystwo tak napisało, a weterynarz przecież musi mieć rację.

@kiken: Czy kobieta to człowiek? Panowie, ale przede wszystkim zacznijmy od samego pytania, no. Pod słowo „kobieta” możemy podstawić cokolwiek, no. Kangur! Czy kangur to człowiek? Owszem, ma dwie nogi, dwie łapy, łeb, prawda, i tu ma... torbę na zakupy i
@kosmiczny_maupiak: Starasz się, żeby ciebie też uwzględnić w tym wpisie. Zakładam, że ze nie zapoznałeś się chociażby ze znaleziskiem:

Dewiacja seksualna, czyli inaczej parafilia seksualna to stan, w którym dotknięta nim osoba stymuluje się seksualnie w taki sposób, że medycznie lub społecznie krzywdzi siebie bądź innych. Do dewiacji seksualnych należą np. ekshibicjonizm, sadyzm, masochizm, pedofilia, zoofilia i inne. Wszystkie one mają powyższy charakter. Homoseksualizm natomiast nie – jest normalną orientacją seksualną,
@kosmiczny_maupiak: Kryterium atrakcyjności seksualnej dla pedofilów jest wiek, podczas gdy kryterium atrakcyjności seksualnej w przypadku wszystkich orientacji jest płeć - to jest główna różnica między parafilią, a orientacją, której nie pojmujesz. Pedofilia jest niezależna od orientacji.
@kiken

Oczywiście prezesem tego towarzystwa które powstało chyba tylko po to, aby promować homoseksualizm, jest odznaczony przez komorowskiego lekarz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wierze w takie polityczne towarzystwa

Ech, jak można nie znać i szkalować Lwa Starowicza (,)
@kiken: tak ok. 15 lat temu wierzyłem Korwinowi i Panu Jezusowi i zapowiadało się, że wyrośnie ze mnie prawak. Aż tu nagle pojawiły się internety, komentarze pod artykułami i wypok.pl - im więcej wypowiedzi prawaków czytałem, tym bardziej robiło mi się wstyd, aż w końcu nie wytrzymałem tego zażenowania - nie chciałem być identyfikowany z takimi ludźmi. Teraz jestem wyborcą partii Razem, pełnym Rozumu i Godności Człowieka. Dziękuję wypok!