Aktywne Wpisy

IntruderXXL +172
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +115
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

#pokazmorde #modameska #kolorowewlosy #gryfnie #wongiel
źródło: comment_y9GgRfFcuK1yVsmbpGMEykkch6okPoNx.jpg
Pobierz@cezary_baryka_bryka: był też kolor spoconej koszuli, ale zostawiam go dla Ciebie.
@matsd: Sprawdziłem sobie tego Disa i w sumie to nawet podobny, choć lżejszy i ma gorszą fryzurę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest też młodszy, więc pewnie się wyrobi. No ale niestety nie wiem co ja mogę poradzić, że
@Naciass: dzięki (。◕‿‿◕。) Niestety za wiele z farbowaniem wyblakłych włosów nie pomogę, bo swoje farbuję głównie znowu na fioletowo / niebiesko. Bardzo mocna pasta utleniająca i wybielacz, przedtem lub potem potraktuj włosy szamponem przeciwłupieżowym (najmocniej wypłukuje farbę). Włosy płukaj w niechlorowanej wodzie i próbuj dalej farbować. Jak to nie pomoże to cóż - do dobrego fryzjera.
@
@MissCthulhu: No prawda - są takie miękkie, że w autobusie za poduszkę mogą robić. A ja nigdy nie daje się stłamsić mugolom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@magdalenon: No nie wiem… Ostatnio straciłem trochę do niego zaufanie… Podejrzewam,
@kamyczeq
mnie o brwi chodzilo, bo pieknie wyglądają :)
@100piwdlapiotsza: a skąd mogę wiedzieć? A skoro ci ladyboye, pracownicy twojej kobiety na Filipinach wyglądali podobnie do mnie, to rozumiem, że wróciłeś bo zbankrutowaliście?
@sorry_stary: wracaj na
@agaja: jestem facetem - trzeba mnie pytać bardzo prosto z mostu, nieowiniętego w bawełnę ;-) To moje naturalne brwi. Brodę swego czasu nawet zafarbowałem, ale brwi nigdy nie ruszałem…
latka lecą a ten jak był głupi tak jest xD
@Grzabek: Kierowca wózka widłowego. Branża budowlana. Mam wszystko wpisane w profilu.
A wolalem sie spytac by sie upewnic, a nie od razu to stwierdzac
Jedyne co mnie zawsze fascynowalo to w jaki sposob osoby homoseksualne poznaja inne osoby tej orientacji