Wpis z mikrobloga

@McSayerPL: O, dziękuję ()

@cezary_baryka_bryka: był też kolor spoconej koszuli, ale zostawiam go dla Ciebie.

@matsd: Sprawdziłem sobie tego Disa i w sumie to nawet podobny, choć lżejszy i ma gorszą fryzurę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jest też młodszy, więc pewnie się wyrobi. No ale niestety nie wiem co ja mogę poradzić, że
  • Odpowiedz
@kamyczeq: ✓✓seen Mon 24 Oct 12:26

@Naciass: dzięki () Niestety za wiele z farbowaniem wyblakłych włosów nie pomogę, bo swoje farbuję głównie znowu na fioletowo / niebiesko. Bardzo mocna pasta utleniająca i wybielacz, przedtem lub potem potraktuj włosy szamponem przeciwłupieżowym (najmocniej wypłukuje farbę). Włosy płukaj w niechlorowanej wodzie i próbuj dalej farbować. Jak to nie pomoże to cóż - do dobrego fryzjera.

@
  • Odpowiedz
@zeek: Wysłałem Ci milion złotych za każdym razem, gdy dostawałem w------l na ulicy. Jak tam stan Twojego konta?

@MissCthulhu: No prawda - są takie miękkie, że w autobusie za poduszkę mogą robić. A ja nigdy nie daje się stłamsić mugolom ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@magdalenon: No nie wiem… Ostatnio straciłem trochę do niego zaufanie… Podejrzewam,
  • Odpowiedz
@Pobe: Czyli //pokazmorde i fioletowe włosy to tylko objaw bycia "attention whore"? Nie żebyś mnie źle zrozumiał, kompletnie mi nie przeszkadza to, że masz kolor włosów jaki masz, bardziej mnie ciekawi co Tobą kierowało kiedy je farbowałeś i jaką jesteś osobą. Mam w zwyczaju profilować ludzi wg schematu, zazwyczaj się sprawdza, stąd ciekawość ;>
  • Odpowiedz
@Pobe: jak jest trafna riposta to ja bym szanował - trzeba sie z tym liczyć wrzucając cos do sieci, no a wyzwiska to przykład n----------a ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Pobe: ej no, az tak glupia to ja nie jestem z tymi wlosami :P zwlaszcza, ze potem dyskusja o farnowaniu byla :P

mnie o brwi chodzilo, bo pieknie wyglądają :)
  • Odpowiedz
@Grzabek: #pokazmorde tak. Pokazuję tutaj swoje zdjęcia właśnie dlatego, że wiem jaki będzie tego efekt. Natomiast pofarbowanie włosów na fioletowy to efekt tego, że lubię fioletowy, lubię włosy w nienaturalnych kolorach i lubię mieć farbowane włosy.

@100piwdlapiotsza: a skąd mogę wiedzieć? A skoro ci ladyboye, pracownicy twojej kobiety na Filipinach wyglądali podobnie do mnie, to rozumiem, że wróciłeś bo zbankrutowaliście?

@sorry_stary: wracaj na
  • Odpowiedz
@przepyszna_frytka: człowieku, to jest aż za łatwe, no ale skoro tak bardzo chcesz, to masz: A co? Szukasz chłopaka?

@agaja: jestem facetem - trzeba mnie pytać bardzo prosto z mostu, nieowiniętego w bawełnę ;-) To moje naturalne brwi. Brodę swego czasu nawet zafarbowałem, ale brwi nigdy nie ruszałem…
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: o, w tamtym temacie Gruszka mnie wypytywał jak to jest z farbowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) To tak jakby ktoś miał jakieś wątpliwości kto był pierwszy ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Grzabek: Kierowca wózka widłowego. Branża budowlana. Mam wszystko wpisane w profilu.
  • Odpowiedz
@Pobe: uznałem to jako zanętę dlatego nie lyklem i zapytałem ponownie. Rozumiem ;) Cóż, jak by nie było dosyć oryginalnie. Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia.
  • Odpowiedz
@Pobe: nie xd poza tym mam dziewczyne
A wolalem sie spytac by sie upewnic, a nie od razu to stwierdzac
Jedyne co mnie zawsze fascynowalo to w jaki sposob osoby homoseksualne poznaja inne osoby tej orientacji
  • Odpowiedz