Aktywne Wpisy

nieodgadniona +64
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!
Wytłumaczy mi ktoś czemu auta dopuszczone do ruchu publicznego nie mają ograniczników prędkości do 170-180 bo tyle maks potrzeba na jakis manewr na autostradzie? Czemu fury moga z---------c 300, skoro w tym kraju masz max 140 ? I zazwyczaj jakiś banan w m5 kończy życie rodziny spychając ich z drogi etc. #motoryzacja #samochody

źródło: comment_2iyQm99U6GSVM7oOBJPhfpCE1OXgB3hN.jpg
Pobierz@Pobe: jako żeś chłop, to trochę głupie pytanie i nie chcialabym Cie urazić..Ale - naturalne, czy jakos im pomagasz?
Pozdro kumplu
Komentarz usunięty przez moderatora
O, myślałem, że tylko mężczyźni mogą przejść próbę traw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gruszka? Jednak nie ta kategoria wagowa.
@artur-kaminski-180: bardzo
źródło: comment_1fpRnm4KOIso4yXK0I7TpQMaheg7LHvz.gif
Pobierz@kacperarsenal: jestem rzecz jasna jak najserdeczniej i z największą przyjemnością wyłącznie prawdziwym człowiekiem, który się kulom nie kłaniał.
@przepyszna_frytka: Lubię kolor fioletowy, ale preferuję większą różnorodność na głowie, więc dodaję niebieski. A fryzura
@Gruby_Mirek: W sumie dziwne… Skoro nie chcesz, to na co się przyglądasz? Nie przyglądaj się na boga…
@kuba1992wwa: tak, darmowa, ale nie jest to
źródło: comment_Ee4Kvw4G0jWJor7UBF2cgvtpkInTyrrf.jpg
Pobierz@TheDudee: trzeba ciągle trzymać rękę na myszce… Tak, żeby w sercu było tylko mirko ( ͡º ͜ʖ͡º)
@JezykiFormalneZlozonoscObliczeniowa