Aktywne Wpisy

zalmicie +21
Ciagle mam beke, ze lemingi nie glosowaly w referendum bo Tusk im tak powiedzial.
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
eXorcist +117
Smutne, że Memcenowi i Bosakowi przeszkadza Korwin; legenda i protoplasta Konfederacji, który od 20 lat "mówi rzeczy". Nie przeszkadzają im natomiast, że wyborców odstraszają ordososyjne kato poglądy (Ordo Szuris i katoliban Korony Polskiej pod nadzorem Brauna), autoszczepionkowe szury, płaskoziemcy i ludzi chcących leczyć wlewami z witaminy C i nacjonalistyczny Ruch Narodowy
#konfederacja #korwin #wybory #bekazprawakow
#konfederacja #korwin #wybory #bekazprawakow

Jak rozwiązać taki problem, gdy w Javie nie ma referencji?
@jazuu: Nie, patrz wyrzej.
@kaab10: To było pewne, że ktoś się #!$%@? i nie poda rozwiązania. xD
@Detharon: To jest takie rozwiązanie pół na pół, nie masz pomysłu jak to zrobić bez zmiany koncepcji konstruktora?
używanie stacka to główna umiejętność potrzebna programiście
@kaab10: W tym przypadku, jest totalnie zbędny. :P
Ja się domyśliłem.
A i w Javie są referencje tak jak kolega napisał (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Co sprawia już trochę więcej kłopotu.
Trudniej to będzie rozwijać ten kod jak nawymyśla takich rzeczy, bo test to napiszesz jeden o ile wgl będzie co testować, a używać tego będziesz cały czas. Skoro ma mieć 4 ściany, to najwidoczniej ma mieć 4 ściany, widocznie w programie potrzebne są 4 ściany kwadratu, a nie 2 pkt.
Już się bałem że jakiś builder tutaj zaproponujesz.
Ja #!$%@? pasta o chodzenie po bułki...