Aktywne Wpisy

- Staraj się o pracę w IT
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
- napisz że umiesz sql na poziomie szkolnym (?)
- php
- coś z Java script
Ja nie wiem, czy ludzie czasami żyją pod kamieniem albo w szałasie ostatnie 2-3 lata, ale z drugiej strony w IT? No to normalne że każdy codziennie używa Internetu a większość zapytań czy optymalizacji sql dzisiaj deleguje się AI
źródło: 4466
Pobierz
Moc90 +1
#gielda w poniedzialek ropa po 160 ;)

#jedzenie
źródło: uid_8ed5398a7702a084e41d3bc575ef69771653841366894_width_900_play_0_pos_0_gs_0_height_506
Pobierzz fartem
U mnie w tym roku był skandal na wiosce wywołany przez KGW. Razem ze szkołą podstawową zorganizowały imprezke na dzień dziecka dla wioski i ponoć na sali w domu strażaka na stolikach już od początku imprezy - jeszcze podczas występów artystycznych - stała wóda na stole xd. Jak dzieci poszły już do domów to ponoć zabawa się dopiero rozkręcała.
To niezłe imprezowiczki są.
źródło: 1000031195
PobierzCiekawe, że knajpy które bronią się jakością i ceną nie mają żadnych problemów z utrzymaniem się na rynku, a głównie płaczą te, które stawiają na zwyczajny wyzysk klienta i pracownika ¯\(ツ)/¯
A ten obrazek idealnie pasuje do ciebie.
@janek_kombajnista: jakby na dożynkach gimnnych w Smrodowicach Małych krzyknęły ceny jak na jarmarku w Krakowie, to później same by ten bigos i pierogi przez miesiąc jadły xD
Komentarz usunięty przez moderatora