Aktywne Wpisy

WielkiNos +270
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +330

#pdk #modadamska #heheszki #rozowepaski
źródło: comment_f1wLeKVBjhAVlLNSSTnq1yCVYoUOe2Ix.jpg
PobierzA tak jak na zdjęciu to się rozchodzą podróby z biedry czy innego auchan. Oryginalne są usztywniane (jeden z modeli mam już 5 lat i jedynie mi się w środku futerko udeptało i wytarło). Z fartem.
@solusek A to sytuacja wymagała poświęceń, rozumiem doskonale. Palec cały? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bez skarpetek bo często "wyskakiwałam" do osiedlowego sklepu, a chodzenie w tych butach bez zoków to sama przyjemność.
EDIT
moje pierwsze emu kupiłam, jak w naszym kraju bywały jeszcze mrozy ponad -30. Wtedy się w nich zakochałam (butach, nie mrozach).
Dla bóldupców są wersje, które wyglądają jak "normalne" buty. I nawet męskie.
źródło: comment_Blklyf3xBs9r25NH5AzIqFfB0EWUQZf6.jpg
PobierzNatomiast świetnie da się odczuć właściwości tych butów wchodząc z mroźnej ulicy do knajpki, w której od tłoku i ogrzewania jest wręcz gorąco lub do nagrzanego auta.
W Australii czy nawet Irlandii lub WB widok dziewczyn z krótkich spodenkach i emu (chociaż tam popularniejsze
#bojowkaemu