Aktywne Wpisy

Polska5Ever +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lord-nihilus +86
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

#pdk #modadamska #heheszki #rozowepaski
źródło: comment_f1wLeKVBjhAVlLNSSTnq1yCVYoUOe2Ix.jpg
Pobierz@Raja: Ja w nich śmigam i się nie wstydzę XD taki ze mnie hardkor XD jakie to te buty ciepłe i ładne? Tak z ciekawości pytam, bo mi nigdy takich
Ja w tym roku chcę właśnie kupić emu. 2 lata temu kupiłam w Primarku jakieś podróby, pomyślałam, a co mi tam, 3 ojro - zawsze jakieś zimowe kapcie będą. Skoro podróby są tak mega wygodne, to ja muszę mieć oryginał ;)
Ja Ci gorąco polecam, od jakichś 7 lat to są moje zimowe opony i nie potrafię przejść na nic innego (a mam w zapasie naprawdę zajebiste Meindl-e i zakładam je tylko na spacery do lasu).
Koniecznie kup minimum rozmiar mniejsze niż nosisz normalnie, futerko się udeptuje.
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio duże mrozy były w 2010r później do dziś dnia nie nastąpiły.
pierwsze emu kupiłam w 2009 więc by się zgadzało ;)
Nie wziąłem jednak pod uwagę faktu, że można
Wszystkie modele które ostatnio oglądałam miały zaznaczone water resistance jednak trzeba pamiętać że nie są to kalosze i się w nich do kałuży nie wchodzi. Zaleca się też impregnację.
No dobra, ale roztopiony śnieg, śnieg z deszczem, sam deszcz?
Miałam śniegowce, które były ciężkie od wody, ale stopy były suche. Jakaś kosmiczna technologia łapania wilgoci używana w podpaskach. Ale jednocześnie stopa nie była spocona.
Jeśli buty są zaimpregnowane to nie przemokną. Ja mój stary model juz trochę olewam i traktuję tylko pastą do butów plus futerko jest mocno wytarte i po spacerze w mokrym śniegu stopa potrafi być lekko