Aktywne Wpisy
Hopsa +24
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Selvanas +114
http://www.rp.pl/Walczymy-o-rozsadne-podatki/310169935-Chrabota-Walczymy-o-rozsadne-podatki.html
#podatki #gospodarka #pity #pis #ekonomia
szanuję xD
Poza tym zmniejszenie obciążeń przedsiębiorcom, którzy właśnie startują, poprzez duże zmniejszenie składki na ZUS to też wspieranie przedsiębiorczości. I to w tym momencie, w którym to wsparcie jest jej najbardziej potrzebne, na początku.
@smyl brawo.
Swietna inicjatywa!
jesteś jednym z tych wg których "cwaniaczki na działalności zarabiają za dużo"
Bardzo duży błąd w ocenie mojej osoby, ale tak już jest jak się jest Januszem oceniającym na podstawie jednego wpisu. Absolutnie nie uważam, że ludzie na DG zarabiają za dużo. Albo, że powinni zarabiać mniej. Jak mają szansę zarobić dużo, tu dobrze dla nich, niech korzystają.
Uważam tylko, że płacą niewspółmiernie mało podatków.
@smyl: Ok, ale ich koledzy na umowie o pracę mają też inne prawa. Pracując na UOP mają cały kodeks pracy za nimi - stałą pensję, zwolnienia, L4, okresy wypowiedzenia, ograniczenie odpowiedzialności itp.
Prowadząc DG