https://youtu.be/dZsBqIsTelA to się pochwale. W tym miesiacu wychodzi mój pierwszy film solowy od paru lat z tańca jumpstyle dodatkowo z 20 sekundową solówką z freestepem. #jumpstyle
@tony_soprano: powiem ze nie ma to takiego boom jak miało na przełomie 2007/2008 kiedy stał się popularny za sprawą Jeckyll and hyle Freefall (chyba złe napisałem ) to jednak dalej się to tańczy. Nie ma już tyle grup i takiej ilości osób co to tańczy jak kiedyś ale jednak złoty ogólnopolskie w Krakowie to już tradycja zawsze na przełomie maja :) . Ostatnio nawet na złoty ludzie z zagranicy jeżdżą
@PIGMALION: jasne ja to wiem ze mam nie te osiągi co kiedyś, jest to do poprawy. Myśle ze w finalnej wersji będziesz bardziej zadowolony. Góra miesiąc i wydam pełny film.
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
@KowaziS_: Rob swoje. Nikt od razu sie bruce lee nie urodzil... oprocz bruca lee ;)
Jak zaczynasz tanczyc ma byc dynamicznie a wyglada zupelnie inaczej,brakuje czegos w tym tancu.