Aktywne Wpisy

annlupin +3
macie taki film co jest dla was najlepszy taki albo nie wiem życie wam zmienił

menelf +3
panowie nawet nie wiecie jak p--------e być samica 260zl fryzjer, 300zl ginekolog, 220zl dermatolog, 300 zl leki i to wszystko wciągu 1 tygodnia
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e
edit: jeszcze hydraulik 250zl bo przeciez jako baba sama kibla nie bylabym w stanie sciagnac bo jestem k---a slaba, a wystarczylo sciagnac kibel i podciąć rury i bym to zrobiła gdybym uniosła porcelane ehhh
edit2: jeszcze krawcowej ubrania musialam zaniesc i bedzie 100zl luzno w dupe no ja p------e

@falszywy_prosty_pasek: Nie.
małżeństwa jak małżeństwa, ale z tym prawem do adopcji kogoś nieźle porąbało...
@CrtZ: nie. Z resztą, po co mam Ci odpowiadać, jak już sam sobie odpowiedziałeś?
Komentarz usunięty przez autora
@CrtZ: ech... po prostu nie lubię, jak ktoś zadaje mi pytanie i imputuje odpowiedź, którą mógłbym dać/nie dać.
@CrtZ: czy jak coś jest obrzydliwe to uznajemy, że to nie istnieje? Woń kupy jest obrzydliwa, to uznajemy, że kupa nie wydaje zapachu? Morderstwa są obrzydliwe (i
Adopcji nie będzie jeszcze co najmniej przez 20 lat (na szczęście dla samych dzieci), bo wy chcecie to robić od końca - adopcją przekonywać do tolerancji (a właściwie zmuszać, bo przekonywać możecie teraz). Nie, najpierw starajcie się przekonywać tak, aby tym dzieciakom adoptowanym przez homosiów nie było źle, a dopiero później