Aktywne Wpisy
wazogrodowy +3
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +25
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
Dzisiaj było ~1000.
I to jest dobra zmiana.
#neuropa #4konserwy #lgbt #homoseksualizm #wroclaw #marszrownosci
Stawiam tez na to, ze wiele par homoseksualnych potrafi stworzyć normalny dom i normalną rodzinę - czyli bezpieczną, kochającą, pełną zaufania i akceptacji. To są cechy normalnej rodziny, a nie płeć rodziców.
Związki partnerskie Tak
Małżeństwa Nie
Adopcja Nie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@CrtZ matko czytalwm was i nie widziałem czemu nie rozumiem, ale cały czas myślałem,że tam jest napisane( na plakacie) z prawem do aborcji
Kurna, od tych czarnych protestów i aborcji to przestawia się w oczach (╥﹏╥)
@Luka_Wars: > bo co, homoseksualizm rodziców sprawa, że są gorszymi rodzicami? XD Pewnie lepiej, żeby były w domach dziecka, co nie?
@CrtZ: @artpop: mój merytoryczny argument to taki że dzieci nie powinny być wychowane przez zboczeńców. niech sobie zboki biorą małżeństwa, niech faceci przebierają się za baby, baby za facetów
@
@KwadratowyPomidor2: napisz o tym do Uniwersytetu LA, może Cię przyjmą, skoro instantly obalasz badania naukowe.