#programowanie #studia #kursyudemy #php #java #informatyka
Hej,
jakie strony polecacie gdzie warto wykupić kursy? Chodzi mi kursy typu etrapez gdzie jest wszystko ładnie przedstawione od podstaw na przykładach, przykłady są omawiane itp. np. strefa kursów, video point. Troche tych stron jest i może ktoś zdecydował się na kupno jakiegoś kursu i poleca? Chodzi mi głównie o Java, C/C++, Python. Dlaczego kursy? Ponieważ na początku wole aby ktoś mnie wdrożył w to, pokazywał na przykładach itp. Jak już wchłonę podstawy zaczne rozszerzać swoją wiedze w inny sposób.
P.S są może kursy angielskiego ale technicznego? Żeby zrozumieć dokumentacje ?
Hej,
jakie strony polecacie gdzie warto wykupić kursy? Chodzi mi kursy typu etrapez gdzie jest wszystko ładnie przedstawione od podstaw na przykładach, przykłady są omawiane itp. np. strefa kursów, video point. Troche tych stron jest i może ktoś zdecydował się na kupno jakiegoś kursu i poleca? Chodzi mi głównie o Java, C/C++, Python. Dlaczego kursy? Ponieważ na początku wole aby ktoś mnie wdrożył w to, pokazywał na przykładach itp. Jak już wchłonę podstawy zaczne rozszerzać swoją wiedze w inny sposób.
P.S są może kursy angielskiego ale technicznego? Żeby zrozumieć dokumentacje ?
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Póki co łap kurs który kiedyś był płatny:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL_nu3rOfoPo6CyGju2JBz7C3FW-bcKDdn
@krejdd wiem, jednak potrzebuje kursów po polsku. Wiem, że większość dobrych rzeczy jest po angielsku i angielski dla informatyka to podstawa jednak tym zajme się w wakacje. Narazie potrzebuje coś po
angielski to nie problem, jednak programowanie to nie tylko nauka. To jest też masa czasu na próbach i błędach, na zbieraniu doświadczenia, na wklepywaniu kodu i patrzeniu co mi to da. Nie chce tracić czasu na angielski i dopiero zacząc programowanie. Chce