Aktywne Wpisy

Kinda +624
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.

martwyplod +208
Teraz na wykopie większość jest przeciwko PiS, ciekawi mnie jak wygra koalicja obywatelska ile czasu będzie musiało minąć żeby wykop zaczął ich #!$%@?ć ?( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hej,
jakie strony polecacie gdzie warto wykupić kursy? Chodzi mi kursy typu etrapez gdzie jest wszystko ładnie przedstawione od podstaw na przykładach, przykłady są omawiane itp. np. strefa kursów, video point. Troche tych stron jest i może ktoś zdecydował się na kupno jakiegoś kursu i poleca? Chodzi mi głównie o Java, C/C++, Python. Dlaczego kursy? Ponieważ na początku wole aby ktoś mnie wdrożył w to, pokazywał na przykładach itp. Jak już wchłonę podstawy zaczne rozszerzać swoją wiedze w inny sposób.
P.S są może kursy angielskiego ale technicznego? Żeby zrozumieć dokumentacje ?
@krejdd wiem, jednak potrzebuje kursów po polsku. Wiem, że większość dobrych rzeczy jest po angielsku i angielski dla informatyka to podstawa jednak tym zajme się w wakacje. Narazie potrzebuje coś po polsku, jakieś
angielski to nie problem, jednak programowanie to nie tylko nauka. To jest też masa czasu na próbach i błędach, na zbieraniu doświadczenia, na wklepywaniu kodu i patrzeniu co mi to da. Nie chce tracić czasu na angielski i dopiero zacząc programowanie. Chce poznać
Póki co łap kurs który kiedyś był płatny:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL_nu3rOfoPo6CyGju2JBz7C3FW-bcKDdn
W pierwszym filmie w zasadzie gość gada 15 minut o niczym. Strata czasu (pierwszy film).
Drugi film...
Bo IntelliJ. :P
No i dzięki za wytłumaczenie.
Drugi film. 11,5 minuty bez konkretu jakiegoś.
Za każdym razem, jak ktoś podsyła jakieś fajne kursy, to coraz bardziej się przekonuję w tym, że to głupia metoda nauki.
Trzeciego nie sprawdzam.