Wpis z mikrobloga

#luxed #modameska #ubierajsiezwykopem

No to pojedynek na kurtki.
Jedna to skóra jagnięca firma Selected Homme, druga tworzywo sztuczne tzw eko-skór firma PRODUKT (ale nazwa( ͡° ʖ̯ ͡°)) z domu mody Jack&Jones.
Różnica w cenie to 250zł.
Głosujcie która lepsza z wyglądu.
LUXED_pl - #luxed #modameska #ubierajsiezwykopem

No to pojedynek na kurtki.
Jedna...

źródło: comment_HvGV14l1akzosHvBB0tnMOnTvo44gsVR.jpg

Pobierz

Prawilniejsza?

• obie spoko 2.6% (35)
  • po mojej lewej 63.4% (868)
  • po mojej prawej 10.9% (149)
  • panie, skóra to u janusza handlarza, nie mirka piwniczaka 23.2% (318)

Oddanych głosów: 1370

• 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LUXED_pl: w sumie to rękaw 72 cm, zawsze na zalando kupowałem bo tam mają od razu wymiary podane, ale znam masę osób, które za wyszukiwarkę po długości rękawa albo długości koszuli byli w stanie zabić :) (przykładowo Rękaw 72 koszula 76) proponowałem to zalando ale olali
  • Odpowiedz
@johndoee: Daj rękaw od pachy, bo czasami kurtka nie ma wszycia na wysokości barku. I jaka waga u Ciebie? ew ile kurtka powinna mieć pod pachami? A co do mierzenia, to my mierzymy każdy z kilkunastu tysięcy produktów w kilku miejscach, inne sklepy mają ogólnie przyjęte wymiary... a niestety co produkt to jest różnica, niewielka ale robi różnicę.
  • Odpowiedz
@LUXED_pl: obecnie pierrce cardin rękaw 70, ale jest za krótki od pachy wyjdzie 71-73 cm, waga 85 kg , daltego jeżeli znajdę stronę na której będę mógł znaleźć produkt na człowieka 200 cm wzrostu, 85 kg wagi i będę w stanie wrzucić rozmiar slim fit to wiem ,że tam będę robić zakupy przez długi czas. Połowa mojej rodziny ma z tym problem a mam sporą rodzinę :)
  • Odpowiedz