Aktywne Wpisy

brixo +85
Straż graniczna jest po to, żeby nie dopuścić do tego, by intruz przedarł się przez granicę. Najpierw go ostrzega, potem strzela w powietrze, a potem strzela w intruza, jeśli trzeba - powiedział poseł Konfederacji Dobromir Sośnierz. Dodał, że on sam "strzelałby tam, gdzie trzeba".
Co jest złego w tych słowach? Czy nie warto poświęcić nawet kilkuset migrantów w imię obrony naszych obywateli, naszych kobiet?
Przecież gdyby kilka tych z tych łodzi, które
Co jest złego w tych słowach? Czy nie warto poświęcić nawet kilkuset migrantów w imię obrony naszych obywateli, naszych kobiet?
Przecież gdyby kilka tych z tych łodzi, które
Menow +52
#hotelparadise Oliwia potwierdziła wersje Justyny, moim zdaniem to spore przekłamanie, ze nie pokazano nam dramy Srocha i sratori.

Mam taki problem iż w firmie musze uzywać Eclipse po roku urzywania Intelliji IDEA. W sumie to do wyszystkiego da sie przyzwyczaić, ale chciałem sobie przenieść do Eclipsa skróty klawiszowe z IDEA, udało mi sie nawt to zrobić importując pliczek .jar z sieci. Problem mam taki że mam zdublowane skróty. I np. pod Ctrl+N mam to samo co Ctrl+Shift+T. Wiecie może czy da się coś z tym zrobić?
Widać wpływ eclipsa, bo nawet nie podkreśla Ci błędów w czasie pisania..
@kudlaty9102: Weź przestań.
Też miałem taki klimat. Ba jeszcze kupiłem licencje przed przyjściem na własny użytek, którą możesz używać bez problemu w pracy.
Jeśli praca narzuca IDE, to jest to słaba praca. Wiele źródeł mówi, żeby dawać wolność programiście w takich apsektach, bo IDE nic tu do rzeczy nie ma.
Niestety, problem polegał na tym, że
Co tam więcej z konfiguracji może być?
No serwery to słabiutko, a raczej wątpię, żeby devopsy przez Eclipse wystawiali apkę klientowi xDD Więc no. Jboss jak każdy inny serwer