Wpis z mikrobloga

@zupa_z_kasztana: bardziej chodziło mi o fakt ze i tu masz przed sobą obraz i tu... Wiadomo ze zdj to można sobie odmierzać proporcje i takie tam... Nie napisałam ze to to samo bo wiem ze jest różnica... Chodziło mi tylko o to ze dla każdego cos innego moze mieć sens i nikt nie powinien sie czepiać bo kazdy tworzy to co chce
  • Odpowiedz
@martist: Nie ma czegoś takiego jak konstrukcyjna krytyka, jeśli już to konstruktywna. Jeśli chcesz zobaczyć głupie pisanie, to najlepiej poczytaj swoje komentarze ;) Jeśli trzy, a w zasadzie cztery wymiary to dla Ciebie to samo to dwa, to cóż... Fakt rysowania z natury nie oznacza przecież idealnego odwzorowania, tak jak ma to miejsce w przypadku rysunków zdjęć, których bronisz, a których sensu nie jesteś w stanie wykazać. Jak najbardziej mam
  • Odpowiedz
@swiatek222: przepraszam ze telefon mnie poprawił na konstrukcyjna :) i nie napisałam ze to to samo xD jeju nie potrafisz zrozumieć ze niektórzy widza w tym sens i lubia to robić? Co w tym złego ze ktoś przerysowuje sobie zdjęcie? Zabija tym kogos? Nie... Wiec w czym ten cały problem..? Niech kazdy sobie robi co chce rysuje co chce a innych nie powinno to interesować
  • Odpowiedz
@swiatek222: tak wiem... Ale na naturze nie pomniejszysz sobie obrazu do takiej wielkości jaka ci pasuje żeby sie zmieścił rysunek na kartce itd i ze wszystko juz będzie idealnie " odmierzone "
  • Odpowiedz
@swiatek222: i zakończmy juz ta bezsensowna dyskusje bo i tak ona do niczego nie prowadzi :) ty uważasz ze to bez sensu a ja uważam ze to ma sens i jesli sie to komuś podoba to niech sobie rysuje ze zdjeć
  • Odpowiedz
@martist: Serio nie dociera do Ciebie, że jak najbardziej mogę się tym interesować i wyrażać swoje zdanie? ;D Twoje komentarze przypominają te rodem z yt, gdzie zakochane w swoich idolach nastolatki piszą "nie podoba się to nie słuchaj" itp. XD Jak to bezsensowną dyskusję?! A może ona dla mnie ma sens! To, że dla Ciebie jest bezsensowne nie znaczy, że tak możesz pisać! Elo xD
  • Odpowiedz