Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +725
Ten wpis jest najlepszym dowodem na to, że korpo to już nie praca, tylko przedszkole dla 30-letnich kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #korposwiat #heheszki
#pracbaza #korposwiat #heheszki
źródło: 865C358C-3F07-4D80-B932-46F2D5AFB2AA
Pobierz
f9JXBEArQ2H4TKl +148
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz

@Amelek: @Ancro: 5 dni temu: http://www.wykop.pl/wpis/19367439/#comment-68847947
@Amelek:
Pisałem w poprzednim poście, napiszę i tu - wygląda na exit scam - alphabay wprowadził obsługę monero aby zdobyć możliwie dużo anonimowych funduszy, a potem rynek i jego właściciel wyparował...
@Amelek: aw3123123eadwas dbhdfrnjr
oh noes
@Kaeste: Gdzie jest ten fragment?
@Lord_Vladek: Tu się zgadzam że ETH i ETC kojarzą się już mi z obrzydzeniem.
Zdaje się to oczywistym faktem i właśnie na to licząc ominęło mnie sporo okazji do kupienia xmr po dużo niższej cenie. Nie wiem, może to naiwność ale na prawdę wydaje mi się, że xmr to poważny kandydat do wygryzienia btc, więc cena będzie cały czas (z lekkimi korektami oczywiście) piąć się do góry.