Wpis z mikrobloga

@Amelek: Powoli... chyba trochę przesadzasz. Jedna strona w darknecie ma problemy z dostępnością i stąd tak daleko idąca analiza? Przeczytałem art pod podanym linkiem i wiele więcej tam nie znalazłem. Póki co, swoją pozycję w XMR pozostawiam niezmienioną.
  • Odpowiedz
@Ancro:
@Amelek:
Pisałem w poprzednim poście, napiszę i tu - wygląda na exit scam - alphabay wprowadził obsługę monero aby zdobyć możliwie dużo anonimowych funduszy, a potem rynek i jego właściciel wyparował...
  • Odpowiedz
@Amelek: Meh, nie sądzę aby oszust nakradł się aż tyle żeby machnąć kursem. Jak ogłosili przyjmowanie XMR to poszła taka pompa, że ciężko ją będzie zdusić - raczej wygaśnie w sposób naturalny za kilka tygodni
  • Odpowiedz
@Amelek: @McGravier: @pawlo74: Rozumiem, że wasze wnioski opieracie na domysłach i w obawie o krypto w które inwestujecie? No na prawdę nie wiem czemu XMR miało by teraz pikować. Może czegoś nie rozumiem i nie widzę tego zagrożenia więc chętnie zapoznam się z waszą analizą.
  • Odpowiedz
@Kaeste: Źle zrozumiałem kontekst twojej wcześniejszej wypowiedzi. Wychodzi na to, że koledzy wyżej biją pianę bo są zapakowani po sufit w eth i etc. Jakby sianie paniki na wykopie miałoby mieć wpływ na kurs. Jednak w pewien sposób @Amelek: mógł mieć rację, bo możliwe jest jeszcze nie jedno #!$%@?ęcie jednak to będzie w kierunku północnym. Społeczność eth narobiła takiego fermentu, że ludziom obrzydza się również etc i dobrze, niech giną.
  • Odpowiedz
@Lord_Vladek: Nie inwestuję w XMR tylko w ETH - a przypuszczenia że idą spadki, opieram na wcześniejszych doświadczeniach z bańkami spekulacyjnymi. Ekstremalne wzrosty poprzedzone są zawsze ekstremalnymi spadkami
  • Odpowiedz
@McGravier: Wiem, że eth to twoja inwestycja.

Ekstremalne wzrosty poprzedzone są zawsze ekstremalnymi spadkami

Zdaje się to oczywistym faktem i właśnie na to licząc ominęło mnie sporo okazji do kupienia xmr po dużo niższej cenie. Nie wiem, może to naiwność ale na prawdę wydaje mi się, że xmr to poważny kandydat do wygryzienia btc, więc cena będzie cały czas (z lekkimi korektami oczywiście) piąć się do góry.
  • Odpowiedz