Witam Mirków i innych osobników. Mam zamiar kupna samochodu cena do 15tysiecy złotych, mogę dac troche wiecej ale jak wiecej to bez wkładu z mojej strony. Jestem ze Raciborza i szukam samochodu z okolicy (do 75km), szukam tez osoby ktora by mi pomogla wybrac cos dobrego i w tej cenia. Wymagania: od 2003 roku wzwyż, kilma, alusy, silnik 1,4 / 1,6 / 1,8 , wiecej niz 80kuni, benzyna moze byc z LPB Pozdrawiam i dziekuje :):):):):):)
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
Mam zamiar kupna samochodu cena do 15tysiecy złotych, mogę dac troche wiecej ale jak wiecej to bez wkładu z mojej strony.
Jestem ze Raciborza i szukam samochodu z okolicy (do 75km), szukam tez osoby ktora by mi pomogla wybrac cos dobrego i w tej cenia.
Wymagania: od 2003 roku wzwyż, kilma, alusy, silnik 1,4 / 1,6 / 1,8 , wiecej niz 80kuni, benzyna moze byc z LPB
Pozdrawiam i dziekuje :):):):):):)
#raciborz #kupnosamochodu #bezrudejszmaty #benzyna #audi #seat #bmw #opel #ford #honda #peugeot #kia
@tomek12374: to jest najwazniejsze, bez tego to nie samochod panie
Masz jakies swoje typy?
Komentarz usunięty przez autora