Wpis z mikrobloga

Jeżu święty, kochajcie te swoje Babcie. :)

@iskra-piotr: takie coś, co działa w obie strony. Ja tam dbam o rodziców, bo oni w przeciwieństwie do moich dziadków mnie kochają ( ͡ ͜ʖ ͡)
niemniej to miłe z Twojej strony, fajnie jest mieć kogoś, o kogo można dbać w ten sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iskra-piotr: @dolores007: @matra: Ja juz nie mam zadnej babci, ani zadnego dziadka. Dzien przed 18 letnimi urodzinami 2 lutego odeszla ostatnia babcia, a jednoczesnie i najwazniejsze. Cale zycie mnie wychowywala, karmila. Do teraz gdy przychodze zapalic swieczke, posprzat nagrobek az mi sie slabo robi. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Takze jak mireczek powiedzial szanujcie swoich dziadkow poki sa, bo pozniej bedziecie tego zalowac.
  • Odpowiedz
@iskra-piotr: Kiedyś zawiozłam dziadka do leśniczego w gminie obok (dziadek pracował kiedyś w leśnictwie) w celu kupna drzewa na opał. Zrobiłam to z przyjemnością. Dwa miesiące później dziadka już nie było :< a babcia w tym czasie w szpitalu z chorym sercem. Kumulacja. Babcia przeżyła operację serca w wieku 89 lat. Dziadek dożył 90 :< ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@iskra-piotr: mój dziadek (lat 90) jest tak hardkorowy, że nie zje niczego, czego sam nie ugotował. Jak byliśmy u rodziny to przez kilka dni nie jadł obiadów (mówił, że nie jest głodny), a w pokoju wpierdzielał ciastka i słone paluszki, które sobie zabrał na tę okoliczność. Ileż to ja razy próbowałam dać mu coś co zrobiłam... Jak zjadł (wszyscy chwalili, że zajebiste), to mówił, że... "zjadliwe". Także ten ( ͡
  • Odpowiedz
@szakur: smutek trochę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@dolores007: no i super. :) Cała przyjemność życia w takich drobnych gestach. :)
@matra: dziadkowie jakby siedzieli na mirko, to by może pomyśleli "kurde pszypał" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kuro_neko: 11 lat temu wpadłem na kilka dni do dziadków. Kiedy wyjeżdżałem dziadek akurat przysnął przed telewizorem. Nie chciałem mu
  • Odpowiedz