Aktywne Wpisy

Srasklacz +136
źródło: 1000011164
Pobierz
Marple +90
Ja pierdziele. Powiem wam, że ilość pracy przy pierogach wydaje mi się niewspółmierna do efektu. No, ale jak wszyscy tak lubią, to wziąłem się do roboty i po czterech godzinach się udało. Więc proszę, ruskie pierogi z cybulką. #gotujzwykopem #pierogiboners #zalesie
źródło: 1000064538
Pobierz

#polskiedrogi #motoryzacja #januszekierownicy
źródło: comment_ypaCuWR4OJH89LXSI2BU5EI5QUYJEd0f.jpg
Pobierz@perversace: a spytaj się w tym wordzie na podstawie którego dokładnie przepisu. po wjechaniu na rondo jedziesz defakto drogą jednokierunkową, która tak się składa że prowadzi w koło. Jadąc rondem nie zmieniasz kierunku jazdy, zmieniasz
@jokefake: no skręcam w lewo, zawracam - nie mam kierunkowskazu do momentu jak z ronda odbijam w prawo do zjazdu, który wybrałem. Bo jazda bez kierunkowskazu na rondzie oznacza, że dalej będę jechał rondem i nie zjadę w
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@jokefake: ja nie wiem kto cię plusuje człowieku, ale mam nadzieję że was na drodze nie spotkam nigdy.
źródło: comment_aOXbQpIATQRtDc0LweQIpr8gRadSo8EB.jpg
PobierzArt. 22.
5. Kierujący pojazdem jest obowiązany zawczasu i wyraźnie sygnalizować zamiar zmiany kierunku jazdy lub pasa ruchu oraz zaprzestać sygnalizowania niezwłocznie po wykonaniu manewru.
Zmiana kierunku jazdy - Manewr ten polega na zmianie kierunku poruszania się pojazdu w prawą lub lewą stronę względem jego dotychczasowego położenia.