Aktywne Wpisy

noipmezc +10
wpisujcie wasze ulubione POLSKIE filmy lub seriale
źródło: 888297_1.7
Pobierz
Jak jeszcze będą jakieś następne pokolenia i dowiedzą się co się o----------o podczas he he Dawida 19 to stwierdzą że byliśmy na poziomie ameby.
Nie zapraszam do dyskusji
Nie zapraszam do dyskusji
źródło: temp_file1447562614454469840
Pobierz

ARGH.
#polskiedrogi #rower #dwapedaly #drogadlarowerow i dwuosobowa #masakrytyczna
Obowiązek jazdy DDR jest przepisem idiotycznym.
@fixie: to ja dla płynności jazdy i wygody - przestanę zatrzymywać się przed pieszymi, no trudno będą uciekać w popłochu, albo się wywracać hamując na obcasie - ale przepis zakazujący ich rozjeżdzania jest przepisem idiotycznym
No a że debile nakupią szosówka kolażówka ostrekoło i opona grubości łyżwy - a potem nie potrafią na tym jechać (ani po drogach które są SPECJANIE dla rowerów, ani po asfalcie) - to tylko kolejne afiszowanie się z upośledzeniem. Równie dobrze mogę sobie wziąć monster-trucka i narzekać że nie
Rower to kolarzówka. ;)
Prawdę mówiąc, tacy goście w-------ą równie mocno na DDR jak i na jezdni. Na DDR często jadą grupką po całej szerokości DDR, jak ich upomnisz że w-------ą cie bo jadą wolno i blokują ruch to obraza majestatu.
@vomalio: od strony jezdni - tak, jest normalny krawężnik, ale wszystkie przejścia dla pieszych+przejazdy przez ulice (poprzeczne itp) są zrobione z idealnym zjazdem do poziomu ulicy, gładziutkim i bez krawężnika. Wiem bo sam tam na rowerze jeżdżę, oraz jeździłem do niedawna z wózkiem z dzieckiem - remont tej ulicy to majstersztyk, raz im
Szosowców na chodniki wypierdzielić niech tam trenujo ale Janusze wąsate jeden z drugim to medale z io to chcą :P
wiec Janusze albo będzie zwalniać i pozwalać przyszłym medalisto ćwiczyć albo za 4 lata to żadnych medali nie będzie( ͡° ͜ʖ ͡°)
???
@dzester: Nie no, twój argument jest takim inwalidą, że ten wpis jest chyba sponsorowany z pfronu?
To równie dobrze musimy tolerować wybryki "bogusia w bmw" bo przecież kubica,