Aktywne Wpisy

peanut_whu +510
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz
Finesta +519
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz

Kumpel którego mieliśmy odebrać z roboty jest kelnerem na zamku w restauracji i tak się składa że akurat było wesele. Przyjechało dużo aut na Krakowskich rejestracjach. Stoimy sobie na parkingu pod zamkiem palimy sobie i nagle ten drugi kumpel wpadł na genialny pomysł że wejdzie tam jako gość. Na początku nie wierzyłem w niego ale ten zaczął ubierać eleganckie spodnie i buty tego kelnera oraz swoją białą koszulę którą miałem w bagażniku(nie pytajcie) zaczęliśmy go nakręcać żeby przyniósł wódkę jak już tam będzie.
No i poszedł.
Wchodzi na zamek, wchodzi na sale, kręci się to tu to tam. Siada przy stoliku obok jakiegoś faceta i zaczyna z nim pić kieliszek za kieliszkiem. Siedzą, oglądają, słuchają grajków i wywiązała się między nimi rozmowa.
-A ty właściwie skąd jesteś? - pyta facet
-No z Krakowa jestem, z obrzeży wiesz.
-Aha.. - myśli chwilę po czym pyta - Ty też jesteś tu na lewo?
Nie widziałem miny kumpla w tym momencie ale doskonale wiem jak prychłem jak nam to opowiedział w aucie kiedy wrócił.
#truestory #coolstory #heheszki
@Quenas: Kelner donoszacy im wódkę bił brawo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale to nie jest "urban legend" tylko real talk to się działo dzisiaj w nocy. Nie chcecie to nie wierzcie, ja wiem swoje :)
Na zamku pracuje jeszcze moich 2 innych kolegów.
PS. Akurat dzisiejszą noc na zamku(hotel) spędzał Krzysztof Krawczyk bo był po koncercie u nas w mieście. Zamówił sobie tacę serów.
@Quenas: a wy wszyscy z tym co skończył pracę stoicie na parkingu jak cioty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_h4ZzAdsld281Uo9X6b4A8NL94f9hlwpi.jpg
Pobierzźródło: comment_v4mclkuIpPdVZlAGWJxhatOu4bWOxFwJ.jpg
Pobierz