@kimoz: ja jakiś czas temu miałem sen, że dzieciaki z podstawówki mnie napadli i nie dałem im rady bo nikogo nie trafiłem xDD bójka we śnie jest gorsza od koszmaru ( ͡°ʖ̯͡°)
@MajsterTS: @twardy_ryz: @stalowydamian: @kimoz: @fotonowypochlaniacz: o ile dobrze pamietam to juz ktos tutaj to wyjasnial, chodzi o to bysmy sie sami siebie nie pozabijali jak zaczelibysmy sie tez poza snem napierdzielac z koldra ( ͡°͜ʖ͡°) taki paraliz senny... w snie.
@kimoz: Podobnie mam z samochodami we śnie. Jeśli jakimś nie jeździłem w rzeczywistości, to na bank nie będe mógł ustawić fotela, żebym dosięgał do kierownicy i nici z przejażdżki. Strzelanie we śnie też mi nie idzie.
@MajsterTS: nie każdy. Ja często aż nad zbyt realistycznie odczuwam efekty biegu we śnie. Uwielbiam sny o bieganiu, jak Sonic przemierzam ulice, wiatr we włosach, pęd. Może macie jakies ograniczone umysły? ( ͡°͜ʖ͡°)
@fotonowypochlaniacz: co Ty gadasz, ja jak kiedyś we śnie z półobrotu przyłożyłem typowi, to w rzeczywistości mało w ścianie dziury nie zrobiłem ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_JUnEGthvpOaMTPKafKCh4El4PcSlu383.jpg
Pobierz@fotonowypochlaniacz: czemu we snie tak ciezko spuscic komus w------l?
Podobnie mam z samochodami we śnie. Jeśli jakimś nie jeździłem w rzeczywistości, to na bank nie będe mógł ustawić fotela, żebym dosięgał do kierownicy i nici z przejażdżki.
Strzelanie we śnie też mi nie idzie.
#problemypierwszegoswiata
Komentarz usunięty przez autora