Wpis z mikrobloga

@velaskez: brzmisz jak moja mama, mi też nie pozwalała kłaść nóg na stół. Przecież jak tak robią, to zazwyczaj ze swoim chłopakiem czy inną bliską osobą. Nie powiesz mi, że przeszkadza ci to jak z ulicy widzisz albo z innego samochodu xD
  • Odpowiedz
@agablazej: swego czasu często widziałem, gówniarę (jak dla mnie to nie wyglądał nawet na 18 lat) w czarnym audi a8, zawsze muza full i lans przez duże L, która prowadząc auto trzymała lewą nogę na desce pomiędzy zegarami a lusterkiem
  • Odpowiedz
@atoic: Jak ci przeszkadzają zasady kierowcy to sama usiądź za kierownicą i wtedy trzymaj nogi gdzie chcesz (chociaż będzie ciężko). Ktoś ci wozi dupę samochodem a ty jeszcze #!$%@? xD A później szok i niedowierzanie że faceci mają różowe za księżniczki xD
  • Odpowiedz
@atoic: Tak mi się wydaje, podejrzewam że każdy kto jest kierowcom rozumie że niektóre rzeczy mogą przeszkadzać, np. ryzyko że pasażer się złoży w harmonijkę przy stłuczce. A jak nie jeździsz w ogóle to co ci do tego? xD
  • Odpowiedz
@atoic: jestem różową i jak widzę, że jakaś kretynka tak trzyma giry w samochodzie to mnie krew zalewa.. No i od razu sobie wyobrażam wypadek i to jak taka osoba skończy. Myslenie nie boli :)
  • Odpowiedz
@atoic: bo mireczki maja bol dupy o to, ze ty je mozesz wylozyc a oni nie i uzasadaniaja to jakimis argumentacjami o bezpieczenstwie z dupy ( )
  • Odpowiedz