Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
siwy-y +854
Jak można nie szanować Polskiej Policji? A szczególnie tej najlepszej z Zielonej Góry? Pół roku czekałem na jakiś odezew w sprawie przywłaszczenia sobie moich 6 stów w Biedronce przez goscia, który był bardzo dobrze widoczny na nagraniu, które bezzwłocznie zabezpieczyło Jeronimo (dla nich szczere podziękowania za szybką i profesjonalną reakcje), tym bardziej, że frajer płacił kartą, a nie gotówką xD
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
I Cyk umorzenie, a teraz znowu można wlepiać mandaty, żeby obywatel czuł
Brzmi głupio, wiem ale przez siedzenie na grupach dla madek zapomniałam ojczystego języka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytanie #kiciochpyta #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli ci wygodnie i właściciel samochodu nie ma nic przeciwko, to nie widzę przeciwwskazań. Jedynie pozostaje kwestia bezpieczeństwa, ale chcącemu nie dzieje się krzywda.
Ale mirki powiedzą hurr durr brak kultury, jak można takie bydło robić XD
Weźcie wylogujcie się do życia.
już nie kładzie,
zwraca uwagę innym :)
@hocuspocus: najpierw trzeba mieć mózg :)
http://joemonster.org/art/33219
Jak już musicie to, trzymajcie nogi tylko na barkach swoich niebieskich #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@merdig: Z ex jeździłam z nogami na desce nie raz, nie dwa nawet na długich trasach. Lubiłam to, a on nigdy nie miał nic przeciwko, chociaż to inteligentny facet, a ja byłam świadoma ryzyka.
Z obecnym niebieskim taka jazda nie przejdzie nawet po mieście(nie z powodu dbałości o auto),chociaż wcale nie jest gorszym kierowcą, niż tamten.