Aktywne Wpisy
Mr_Beniz +52
Nie zasnąłem #przegryw
jannekk 0
Jest jakaś rakieta #rozowypasek która chciałaby wybrać się na wesele w czerwcu w #opolskie?
190 cm, 26 lat, jak podam Ci insta to Cię pozytywnie zaskoczę xd
Btw. Miał ktoś kiedyś shadow bana na #tinder? Kiedyś kupiłem sobie tańszy kod na premium w Tajlandii, wpadł ban i od tego czasu jak zakładam nowe konta, nowe fotki, nowy numer, to przez pierwsze 2 dni są pary, a potem już nic. Rozwiązał
190 cm, 26 lat, jak podam Ci insta to Cię pozytywnie zaskoczę xd
Btw. Miał ktoś kiedyś shadow bana na #tinder? Kiedyś kupiłem sobie tańszy kod na premium w Tajlandii, wpadł ban i od tego czasu jak zakładam nowe konta, nowe fotki, nowy numer, to przez pierwsze 2 dni są pary, a potem już nic. Rozwiązał
Brzmi głupio, wiem ale przez siedzenie na grupach dla madek zapomniałam ojczystego języka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytanie #kiciochpyta #logikarozowychpaskow
Zawsze mozna cos podlozyc... ;P
@atoic: no to chyba mamy przyczynę dlaczego nikt nie chce ich oglądać ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
2n-1r = 1n
Równanie ZiumZiuma ™ (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jak lecisz samolotem to też olewasz instrukcję, sprawdzenie, czy masz kamizelkę pod siedzeniem?
Jak jedziesz na rowerze, to bez kaski, z muzyką na maksa i do tego po A2?
Jak płyniesz promem to idziesz się nawalić na dek i robisz sobie selfie na burcie przy wietrze 8 w skali Beauforta?
Nie chodzi o estetykę, a o bezpieczeństwo. Pasażerowi nie pozwoliłabym kłaść nóg na desce rozdzielczej i tyle.
Pamiętaj, że wy możecie jechać bezpiecznie, ale ktoś inny może popełnić błąd, a ty zapłacisz za to najwyższą cenę, a jeżeli przeżyjesz to będziesz modliła się, żeby umrzeć.
Miłego