Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vojak

Właściciel do rany przyłóż - dbał o auto tak jak nigdy jeszcze nie widziałem by ktoś dbał. Przy podpisywaniu umowy łzy jego żony, matki, dzieci - na ścianie pokazali mi kolejarz ze zdjęciami jak przywoził tym autem dziecko z porodu i żonę na ślub. Nigdy bym się czegoś takiego nie spodziewał.

Dobry patent
  • Odpowiedz
Właściciel do rany przyłóż - dbał o auto tak jak nigdy jeszcze nie widziałem by ktoś dbał. Przy podpisywaniu umowy łzy jego żony, matki, dzieci - na ścianie pokazali mi kolejarz ze zdjęciami jak przywoził tym autem dziecko z porodu i żonę na ślub.

@Vojak: w tym miejscu pogubiłem się czy czytam jakąs pastę czy może to nawiązanie do czegoś co było parę dni temu na mirko a przegapiłem (
  • Odpowiedz
  • 2
Bardzo ładne autko. Mimo iż nie jestem fanem opli aczkolwiek z taką historia serwisową to każdy samochód będzie zajebisty. Można powiedzieć ze trafiła ci się perełka bo mało kto tak dba o samochód i serwisuje w drogim aso :p
  • Odpowiedz
@syn_admina: moje regularne trasy to 7 kilometrów dziennie + co drugi dzień zamiast 7km jakieś 11-12km więc narazie LPG nie planuję.

@dawid3012: szału z deską nie ma ale na szczęścia radio wymienione, pół skóra bardzo zadbana więc na mnie robi wrażenie. Ważne, że mam podłokietnik bo na tym mi jakoś bardzo zależało. :D

@powrutkrula: 4 lata w Niemczech, 8 lat w Polsce
  • Odpowiedz
@Vojak: jeżdżę Omegą B Caravan i zacznę się rozglądać właśnie za Vectra C ale w kombi. Oma ma ogromny bagażnik, Vectra jeszcze większy a na tym mi najbardziej zależy
Gratuluję zakupu. Ładna gablota
  • Odpowiedz