@HpALc_9000: u mnie nie było na profilu ( ͡°͜ʖ͡°) #!$%@?ło cię do reszty jeśli myślisz, że będę sprawdzać wszystko, co wrzucam. No #!$%@?ło całkiem ( ͡°͜ʖ͡°)
@medykydem: Tak, myślę, że powinieneś sprawdzać czy coś nie pojawiło się przez ostatni miesiąc, bo to aż 15 sekund przejrzenia tagu. Sam tak robię i będę oczekiwał od innych.
@HpALc_9000: i tak się rzeczy będą powtarzać, a jeśli ktoś wrzucił przede mną i wszedł w gorące to nic się nie stanie. Zaplusuje co najwyżej parę osób i tyle.
@medykydem: Koleś na obrazku sprawdza rozmiar eksplozji. Jeśli chowa się za kciukiem jest w miarę bezpiecznie. Jeśli nie jesteśmy w polu rażenia opadu.
@HpALc_9000: Codziennie w gorących widzę to samo..powtarzają się co 2-3 dni - A ten art wrzuciłem ja dzisiaj w nocy i gość teraz...( ͡º͜ʖ͡º) Lepsze powtórka z takiego, fajnego obrazka, niż gimbazjalne memy w gorących. Dziękuję.
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
#fallout
Koleś na obrazku sprawdza rozmiar eksplozji. Jeśli chowa się za kciukiem jest w miarę bezpiecznie. Jeśli nie jesteśmy w polu rażenia opadu.