Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +106
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Ulic_Qel_Droma +378
#drogi #samochody #ruchdrogowy drodzy kierowcy, przypominam z rana, że kierunkowskazy włączamy przed wykonaniem manewru a nie w trakcie lub po.

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@Xuzon: no chyba że wiesz że nie masz racji, to se może daruj wtedy xD
@lubielizacosy:
na wypoku?
k--w, bądź sobą, co to ma być, że się wierzycie w jakieś ogólne dziwne zasady i gierki, że trzeba coś udawać
a nawet jakby się to sprawdziło, to rzeczywiście taka fajna ta laska, że wymaga od Ciebie "zepsucia"?
Damn!
Co powinieneś zrobić to wyrobić u siebie chłodne oko i obiektywnie patrzeć na sprawy bez emocjonalnego reagowania na różne sytuacje - to świadczy o dojrzałości a mądra kobieta to dostrzeże i doceni.
A-----l nie jest rozwiązaniem, nie był i nie będzie.
A zmienianie siebie na siłę pod kogoś ma efekt na krótką metę.
@lubielizacosy: Pod tagiem, w którym udzielają się głównie przegrywy, twngf i prawiczki?
Jak Waśniewska wyda poradnik o opiece nad dziećmi, będziesz pierwszym kupcem.
@lubielizacosy
@m_dop
Bardziej mi chodzi o to żeby wyłączyć tryb "dla ciębie wszystko kochanie" a od czasu do czasu jasno powiedzieć co się chce - że wolę pograć na konsoli niż iść na zakupy, że wole iść na steka a nie do jakiejś salaciarni. Ci "za dobrzy" boją się że takie stawianie sprawy wywoła ofekt o ktorym mówi @chromatografia
@Xuzon: że też takie rzeczy trzeba tłumaczyć (╥﹏╥)
@Xuzon: A jak to się ma do "stawiania się dla zasady", o ktorym pisałeś? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przeciez to debilne. To jak mojemu facetowi jest wszystko jedno, a ja zdecydowanie wole w pociągu siedzieć od strony korytarza, to ma kupic bilety przy oknie tylko po to, żeby mi udowodnić, kto tu