Aktywne Wpisy

okoboji +125
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

źródło: comment_IjZgj5AsTda3WVerUzZeKsfZqMbR8MGd.jpg
PobierzJeden artykuł gdzie wypowiada się Profesor z niezłą historią odwoływania z coraz to nowych stanowisk na jakich zasiadał z powodów nadużyć. Drugi artykuł z wegańskiej strony, gdzie link do oryginału badań wygasł już lata temu. Nieźle. Co jeszcze?
źródło: comment_W1SAAAX4e6nnlNEKwjs7eHz22KD5A7lk.jpg
Pobierz@Hatespinner
Artykuł jest na wegestronce, bo tam go ktoś akurat wrzucił, ale jest autentyczny. Tutaj to samo w
Jeszcze raz: nie zamierzam się upierać, że mam rację bez względu na wszystko. Umiem przyznać się do błędu, co już zresztą zdarzało mi się czynić na Mirko. Tym bardziej, że nie jestem ani wegetarianinem, ani nie mam żadnego interesu w tym, żeby
Komentarz usunięty przez autora
@ktototaki23: pytanie, czy dziecko nie może, czy nie chce jeść.
To, co ludzie wpisują w alergiach żywieniowych to tragedia. Ostatnim hitem jest "nie podawać słodzonej herbaty". W alergiach...
@ktototaki23: Witamy na wypok.jkm - wolność własność sprawiedliwość dopóki nie robisz czegoś co się nie podoba trollnościowcom, wtedy masz się dostosować a nie jakieś fanaberie.
Na ustach wolnościowe hasełka, w umysłach głęboka komuna.
Komizm całej sytuacji polega na tym, że grażyna z przedszkola w ogóle nie dopuściła do siebie
Typowy wypok. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@panQTAZ: ja na przykład nie mogę jeść warzyw, surówek i innych bo natychmiast mam odruch wymiotny i tak miałem od zawsze
Ja p------e jacy ludzie są głupi nie czytają a potem komentują. Od początku zaznaczyłem, że dziecko może robić to co wszystkie o ile jest to prawidłowy sposób wychowania/karmienia.
Jak można w ogóle wysłać dziecko do przedszkola gdzie wszystkie dzieci są źle karmione/wychowywane/traktowane?
@a__s: każda wege matka robi to samo bo w imię własnych przekonań nie karmi dziecka normalnie, nie patrząc na to jak wpływa to na jego zdrowie i rozwój. to twoim zdaniem nie jest hipokryzja ?
@BratJuzew: opinie wege ekspertów lub opłacana przez te środowiska są raczej mało wiarygodne.
Przydałoby się też jakieś źródło, na podstawie którego wysnułeś, że prof. Książyk, lub American Dietetic Association są opłacani przez wege środowiska. Bo brzmi to jak dotąd raczej jak wysnute z palca oskarżenia wykopowego eksperta.