Wpis z mikrobloga

@pwwkpwwk: nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz ale tak właśnie wyglądają 99% posiadaczy japka coś się powie źle na jego temat i już teksty typu jesteś biedak i wgraj sobie roma. 12 lat masz max i jak masz iphona to tylko dzięki temu że mama ci go kupiła. więcej się nie sil bo jako taboret trafiasz tam gdzie twoje miejsce
  • Odpowiedz
@Kokotko: ale nie musiałem sie wysilać, wystarczyło napisać że jestes biedakiem (co jest zgodne z rzeczywistością) żebys wytoczył już z 5 litrów piany z pyska. Rozumiem, że nie jezdzisz ferrari tylko dlatego że nie lubisz założyciela marki? xD Przestań płakać i poszukaj sobie nowych romów
  • Odpowiedz
@BursztynowyLubrykant: tyle, że nie należy porównywać s4 do iphona 5s tylko do 6, bo wtedy taki model wyszedł na rynek równolegle z tego co pamiętam :) a jednak między 5s a 6 (nie mówiąc o 6s) jest przepaść jak między s3 a s4 :)
  • Odpowiedz
@r5678: Scisgnij sobie apke dodatkowa i masz zdjecia 16:9 i wiecej opcji. 99% uzytkownikow tego nie potrzebuje. Kazdy smartfon robi kiepskie zdjecia przy slabym swietle. Wyjatkiem jest Huawei P9 ostatnio.
  • Odpowiedz
Te pasty i posty ludzi którzy mają stan wiedzy sprzed 5 lat. xD Hurr durr android by dobrze działał to trzeba wydać 3k i nie mieści ci się w kieszenie a bateria trzyma pół godziny. Hurr durr iPhone jest tylko dla snobów i nie ma połowy funkcji androida. Taaa.

zieeew.
  • Odpowiedz
@XKss: kiedyś byłem przeciwny Apple. Ceny wydawały sie kosmiczne i nie wiedziałem właściwie czemu. Teraz po ponad 2 latach korzystania z 5s jestem bardzo zadowolony. Nic sie nie tnie, mogę sie połączyć bez problemu z samochodem, wzmacniaczem w domu itd. Do windowsa robiłem podchody dwa razy ale sam nie wiem czemu. Android jest Ok ale z aktualizacji na aktualizacje system bardziej zamulał i brakowało ramu. Dlatego iOS używam dla świętego
  • Odpowiedz
@XKss: sama prawdziwość z tego obrazka bije. I niech nikt mi nie pierd*** ze uważam iPhone za zły sprzęt, ale stosunek ceny do tego co za nią dostajemy.... ehhh. Bardzo dobry sprzęt ale nie za tę pieniądze, no ale wolny kraj jak kto lubi
  • Odpowiedz
@Pan_kurczak: ale tak serio patrząc, to dostaje się telefon, który na pewno Cie nie zawiedzie, jest bardzo dobrze wykonany, masz super support, nie traci dużo na wartości, aplikację zawsze dopracowane. Racja, że w innych telefonach masz lepsze procesory, miliardy ramu i aparaty z pieryliardem megapikseli tylko czy w ostatecznym rozrachunku rzeczywiście są lepsze? Jak ktoś jest fanem modów w telefonie to mogę się zgodzić tylko ile takich osób jest? Większość
  • Odpowiedz