Wpis z mikrobloga

@nollo: Samsung Galaxy S4 na przykład. Kupiłem go jak był nowy w cenie iPhona i po niecałych 2 latach zmieniłem na iPhona, bo nie dało się z nim wytrzymać. Samsunga oddałem siostrze i ona po pół roku ma już serdecznie dość i Androida i Samsunga i też chce kupić iPhona, bo on po prostu działa.
  • Odpowiedz
@FightMaker: akar w swojej historii telefonow mialem Samsunga S5 i byl to jeden z bardziej gównianych telefonow jakie mialem. W rankingu najbardziej zamulacych telefonow wyprzedzal go tylko HTC Desire i Wildfire. Wiec nikt mi nie wmówi, że Galaxy S5 działa szybko
  • Odpowiedz
@Kokotko: Jak zwykle najwiecej do powiedzenia w temacie Apple maja ludzie, ktorzy nigdy nie uzywali ich sprzetu. Tak sie sklada, ze kupujac telefon/ komputer Apple dostajesz wszystko co potrzebujesz a nawet w przypadku systemu OS X o wiele wiecej w pakiecie, bez potrzeby doplacania. Wezmy np taki pakiet Work, ile musisz zaplacic za licencje Office? iMovie do obrobki wideo, Garage Band do obrobki wideo. Nie wspominajac juz nawet o tym,
  • Odpowiedz
@serintakma woow super a wymyślił to wszystko oszust i zlodziej patentów to właśnie dlatego nie mam zamiaru używać tego co zostało stworzone przy brudnych zagrywkach kiepawego wizjonera.
  • Odpowiedz
Totalnie nie kumam tych kłótni i pompowania marek telefonów, który bardziej zajebisty i "hurr durr nie za 3k tylko za jedyne 2k zł!!". Telefon ma dzwonić, usprawniać ci zycie aplikacjami, połączyć się z netem, czasem strzelić fote i zagrać w coś na kiblu. Nie wiem w czym te wasze lepsze od mojego Homtoma HT3 Pro od chińczyka za 250 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Harmonijka:
Iphony mają pewne limitacje których nie przeskoczysz.. W iphonie np nie mogę sobie ustawić każdego parametru od zdjęcia, typu czas naświetlania, iso itd.. przez co najlepsza obecnie kamera w iphonie robi fatalne zdjęcia jak jest mało światła, w dodatku robi zdjęcia tylko 4:3 brak panoramy.. Przecież to spory problem i dla wielu to dyskwalifikacja z miejsca.

I błagam bez argumentu, że jak chce robić zdjęcia to kup sobie aparat..
  • Odpowiedz
@r5678: No z tym brakiem panoramy to popłynąłeś kolego :) a co do zdjęć, to robienie zdjęć jakimkolwiek smartfonem w nocy jest po prostu poronionym pomysłem i ciężko wymagać, żeby osiągały zadowalające rezultaty jeśli nawet lustrzanką bez statywu nie zrobisz dobrego zdjęcia w nocy.
  • Odpowiedz
@r5678: To chyba miałeś doczynienia z jakimś 5 letnim modelem. W 6 (a nie 6s) masz mnóstwo opcji w tym panoramy i inne cuda, do tego możesz nagrywać filmy w FHD 60fps.

Ja też byłem fanbojem andka ale jak każdy kolejny flagowiec #!$%@?ł aplikacje, wieszał się i #!$%@? wie co jeszcze #!$%@?ł - kupiłem iphone`a... i #!$%@? nie kupię innego telefonu dopóki Google się nie ogarnie

Część ludzi ma po
  • Odpowiedz