Aktywne Wpisy

Kolorowezworki +160
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają

stormi +6
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami

#brexit #polityka
źródło: comment_5l6MymlIWCSio9erSLTwCWCghvdvQfVr.jpg
PobierzBo w EU mamy teraz Eurogrupę i przydupasów bez znaczenia.
Nie podoba mi się ta decyzja, ale bez UK nie mamy wyjścia.
źródło: comment_Bc88huu3w8x4Acm9Su5udb5FirrVxQ4K.jpg
PobierzMy jako Polska, kraj, który nie ma aż takiego znaczenia w Europie by móc się stawiać na równi np. z Niemcami albo Francją będziemy mieli 3 wyjścia:
- wejść do Euro i być w ekipie, która o wszystkim w UE decyduje
- pozostać poza Euro ale w Unii, licząc się z tym, że pozostajemy trochę na uboczu,
-
Problem w tym, ze z euro czy bez i tak nie bedziemy decydowac. A przyjmujac euro pozbawiamy sie niezaleznej polityki monetarnej. Nie sadze by przyjecie euro dalo na tyle duzo korzysci politycznych, aby zneutralizowac ekonomiczne problemy wynikajace z posiadania wspolnej waluty.
Wczoraj byliśmy w UE ale dziś jedną nogą już w 5 rzeszy :/
źródło: comment_J3Smuw1kUFrT6hLdMjEJ3bQ6F7m7icw5.jpg
Pobierz@salvador_w_dali: nie będziemy decydowali. My będziemy mogli jedynie akceptować decyzje.
źródło: comment_nqEVlSG7vrIYhOoIOz3r8qyU3lPFtLxe.jpg
Pobierz