Chętnie dołączę do zespołu zaawansowanych programistów C#. Mam kilkuletnie doświadczenie jako programista C/C++, Visual Basic, PHP. Od pól roku uczę się C# (podstawy opanowane) i w celu pogłębienia wiedzy chciałbym dołączyć do poważniejszego projektu.
Chętnie popracuję 2-3 godziny dziennie w projekcie z użyciem: C# / WinForms / WCF / (+ jakaś baza np. Oracle lub MS SQL). Jestem solidny i dokładny (nie pisze byle jakiego kodu). W zamian za mój czas chciałbym popracować pod kierownictwem i ze wskazówkami kogoś doświadczonego.
@aksnet: @Icet: Jeszcze dopisałbyś w jakiej części kraju jesteś, bo jakoś osobiście nie widzę sensownej nauki przy pracy zdalnej... Ale to może tylko ja.
@aksnet: Wiem, sam tak pracuję ("wypożyczony" innej firmie do projektu). Jednak jeśli chcesz się uczyć, to jednak dobrze mieć kogoś zaraz obok - jest to dużo wygodniejsze.
A co do Rzeszowa - uderzaj w PGS, Ideo, Mobica... Jest jeszcze trochę innych firm, ale akurat te trzy pierwsze przychodzą mi do głowy.
Jednak jeśli chcesz się uczyć, to jednak dobrze mieć kogoś zaraz obok - jest to dużo wygodniejsze.
@Endriu_: Prostsze rzeczy można znaleźć w sieci i nie ma potrzeby zawracać komuś 4 liter. W większości przypadków wystarczy nakierowanie przez kogoś np. wykorzystaj to i to w tym, a jedziesz dalej sam. Krótka rozmowa raz dziennie + czasem e-mail powinny
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Chętnie dołączę do zespołu zaawansowanych programistów C#.
Mam kilkuletnie doświadczenie jako programista C/C++, Visual Basic, PHP.
Od pól roku uczę się C# (podstawy opanowane) i w celu pogłębienia wiedzy chciałbym dołączyć do poważniejszego projektu.
Chętnie popracuję 2-3 godziny dziennie w projekcie z użyciem: C# / WinForms / WCF / (+ jakaś baza np. Oracle lub MS SQL).
Jestem solidny i dokładny (nie pisze byle jakiego kodu). W zamian za mój czas chciałbym popracować pod kierownictwem i ze wskazówkami kogoś doświadczonego.
Posiadam stabilne łącze światłowodowe.
Pozdrawiam.
Komentarz usunięty przez autora
@FedoraTyrone: mam serwer na Slackware, ale bez i7, zadowolony?
PS. jak by nie było dobry internet przydaje się do pracy zdalnej
(kontakt przez Skype jest całkiem niezły + do tego narzędzie typu TeamViewer lub podobne / może jakiś VPN). Ludzie tak pracują.
A co do Rzeszowa - uderzaj w PGS, Ideo, Mobica... Jest jeszcze trochę innych firm, ale akurat te trzy pierwsze przychodzą mi do głowy.
@Endriu_: Prostsze rzeczy można znaleźć w sieci i nie ma potrzeby zawracać komuś 4 liter.
W większości przypadków wystarczy nakierowanie przez kogoś np. wykorzystaj to i to w tym,
a jedziesz dalej sam. Krótka rozmowa raz dziennie + czasem e-mail powinny