Wpis z mikrobloga

#programowanie #csharp

Chętnie dołączę do zespołu zaawansowanych programistów C#.
Mam kilkuletnie doświadczenie jako programista C/C++, Visual Basic, PHP.
Od pól roku uczę się C# (podstawy opanowane) i w celu pogłębienia wiedzy chciałbym dołączyć do poważniejszego projektu.

Chętnie popracuję 2-3 godziny dziennie w projekcie z użyciem: C# / WinForms / WCF / (+ jakaś baza np. Oracle lub MS SQL).
Jestem solidny i dokładny (nie pisze byle jakiego kodu). W zamian za mój czas chciałbym popracować pod kierownictwem i ze wskazówkami kogoś doświadczonego.

Posiadam stabilne łącze światłowodowe.

Pozdrawiam.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aksnet: że się tak bezczelnie podepnę, też chętnie dołączę, z tym że bardziej interesowałby mnie asp.net ewentualnie gamedev =)
  • Odpowiedz
@aksnet: Wiem, sam tak pracuję ("wypożyczony" innej firmie do projektu). Jednak jeśli chcesz się uczyć, to jednak dobrze mieć kogoś zaraz obok - jest to dużo wygodniejsze.

A co do Rzeszowa - uderzaj w PGS, Ideo, Mobica... Jest jeszcze trochę innych firm, ale akurat te trzy pierwsze przychodzą mi do głowy.
  • Odpowiedz
Jednak jeśli chcesz się uczyć, to jednak dobrze mieć kogoś zaraz obok - jest to dużo wygodniejsze.

@Endriu_: Prostsze rzeczy można znaleźć w sieci i nie ma potrzeby zawracać komuś 4 liter.
W większości przypadków wystarczy nakierowanie przez kogoś np. wykorzystaj to i to w tym,
a jedziesz dalej sam. Krótka rozmowa raz dziennie + czasem e-mail powinny
  • Odpowiedz