Wpis z mikrobloga

@Weise: taaak, szkaluje ludzi mających cos od Apple, zwłaszcza Ciebie z kradzionym systemem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydajna wirtualizacja wymaga wsparcia sprzętowego, ale nawet nie maja komputera od Apple twierdzisz, ze wcale nieprawda.
Taki stereotypowy użytkownik Apple bez Apple ( ͡º ͜ʖ͡º)

@normanos: iCloud i wszystkie updatey działają? Przełączanie grafik? Brawo, jestes w nielicznej grupie.
Albo masz, jako jedyny,
  • Odpowiedz
@M4ks: jak dobrze wybierzesz kexty to bedzie działać, ale to bardziej wszystko dla sportu. po kilku latach na hacintoshu przesiadłem się na normalnego osx'a chyba starość człowiekowi doskwiera wraz z lenistwem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@M4ks przeciez widze ze masz bulwers o appla, twoje dowody to tylko idiotyczne brednie, po za tym polskie prawo nie okresla czy jest kradziony kolezanko :)
Mi się podoba i go nie usunę, jesli masz problem too, no nie wiem nic nie wskurasz, to na pewno.
  • Odpowiedz
@M4ks: >Przełączanie grafik

nieliczna gruoa uzytkownikow komputerow stacjonarnych xD

@LuK1337: pomijamy oczywiscie całe pozostałe aspekty ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe czemu...
  • Odpowiedz
@M4ks przeciez widze ze masz bulwers o appla, twoje dowody to tylko idiotyczne brednie, po za tym polskie prawo nie okresla czy jest kradziony kolezanko :)

Mi się podoba i go nie usunę, jesli masz problem too, no nie wiem nic nie wskurasz, to na pewno.

@Weise: widzisz, ledwo masz OS X a juz do tej samej plci mówisz jak do przeciwnej ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@unko to nic nie da, on (nie)wie najlepiej
Od basha to akurat mam ubuntu :) po prostu podoba mi sie prostota,szybkosc , wyglad
  • Odpowiedz