Aktywne Wpisy
Tumurochir +21
( tl;dr Dzięki wykopowemu linczowi i tym samym promocji zrzutki, udało się zebrać 50 tys. złotych. Środki trafią do Julii i rodziny Konrada)
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
Przekopiowuję z profilu LOLA Poland:
Tu Justyna, założycielka polskiego oddziału Ladies of Liberty Alliance. Wczoraj razem z dziewczynami z oddziału założyłyśmy zbiórkę na cel wsparcia terapeutycznego dla Julii, naszej znajomej. Zbiórka odbiła się szerokim echem, czego mogłyśmy się spodziewać, zważając na to, co z tragedią zrobiły media i
Czytałem tu wiele wpisów, że z Konfederacji się wyrasta. Pytałem już pare razy i bez odpowiedzi - jak człowiek wyrasta z Konfy, to do głosowania na jaką partię dojrzewa i dlaczego?
Ja będąc mając 16-26 lat byłem hejterem Konfederacji. W życiu zdarzało mi się głosować (w wyborach prezydenckich i parlamentarnych) na PO, PSL i Kukiza. Teraz mam 28 lat i przypominam sobie kryzys za PO, a obecnie widzę władzę PiSu oraz debilny
Ja będąc mając 16-26 lat byłem hejterem Konfederacji. W życiu zdarzało mi się głosować (w wyborach prezydenckich i parlamentarnych) na PO, PSL i Kukiza. Teraz mam 28 lat i przypominam sobie kryzys za PO, a obecnie widzę władzę PiSu oraz debilny
Jedno jest pewne, rezygnuje z windowsa i zostaję przy osx.
@Weise: do pierwszego kernel panic / update ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rybak17: niestety nie startuje :/ Ale yosemite jest spoko
@Weise: szkoda tylko, ze hackintoshe musza miec wylaczone sprzetowe wspracie wirtualizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adamua: generalnie nie, bo odpalic idzie w sumie na wszystkim, natomiast stabilna praca.. a to co innego, i wydaje mi sie,
@M4ks: Athlon II X3 i GTX 750ti więc raczej lipa, chciałem się na chwilę osx-em pobawić tylko
@M4ks: po co ci to. I tak nie gram w gry a większego spadku nie widzę
@M4ks: również śledzę tematy i większość osób która ma lapka za +700zl i peceta za 1000 zl moze smialo instalowac osx. Nie sypie się, jednak jesli chcesz pograc to warto miec nvidie.
@BooB: tylko na początku zawieszał się, teraz nie mam z nim problemów.
@adamua: yosemite wspiera amd. Jednak
@Weise: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ani troche, dlatego fora pelne sa problemow, a 100% dzialania, nie mowiac o stabilnosci osiaga pare procent buildow. A hibernacja i usypianie na tych hackintoshash to hoho, idealne wrecz.
@Weise: nie no po nic, zbedny bajer przy jakiejkolwiek wirtualizacji, intel wywalil pewnie pare
większość osób ma to w dupie, nawet nie wie co to jest. Mi napewno nie jest potrzebne do szczęscia. Przestan szukac dziury w calym, szkalujesz każdego kto ma cos od apple? ( ͡
@Weise: na moim starym kompie też niekoniecznie powinien działać a działał że aż byłem zaskoczony. Aż po 3 miesiącach nie wiadomo dlaczego przy uruchamianiu dostałem kernel panic. Nic nie dało się z tym zrobić. Poradziłem sobie rzucając pieniędzmi w problem i poszedłem do sklepu po macbooka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciebie może też to czeka