Aktywne Wpisy

lignocainum +75
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym

wykop +42
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
źródło: Wykop
Pobierz

Jedno jest pewne, rezygnuje z windowsa i zostaję przy osx.
źródło: comment_PTTWOhFMqf8XfkuKXZi5H0LuU28FBNPi.jpg
Pobierz@Weise: do pierwszego kernel panic / update ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rybak17: niestety nie startuje :/ Ale yosemite jest spoko
@Weise: szkoda tylko, ze hackintoshe musza miec wylaczone sprzetowe wspracie wirtualizacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adamua: generalnie nie, bo odpalic idzie w sumie na wszystkim, natomiast stabilna praca.. a to co innego, i wydaje
@M4ks: Athlon II X3 i GTX 750ti więc raczej lipa, chciałem się na chwilę osx-em pobawić tylko
@M4ks: po co ci to. I tak nie gram w gry a większego spadku nie widzę
@M4ks: również śledzę tematy i większość osób która ma lapka za +700zl i peceta za 1000 zl moze smialo instalowac osx. Nie sypie się, jednak jesli chcesz pograc to warto miec nvidie.
@BooB: tylko na początku zawieszał się, teraz nie mam z nim problemów.
@adamua:
@Weise: ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ani troche, dlatego fora pelne sa problemow, a 100% dzialania, nie mowiac o stabilnosci osiaga pare procent buildow. A hibernacja i usypianie na tych hackintoshash to hoho, idealne wrecz.
@Weise: nie no po nic, zbedny bajer przy jakiejkolwiek wirtualizacji, intel wywalil
większość osób ma to w dupie, nawet nie wie co to jest. Mi napewno nie jest potrzebne do szczęscia. Przestan szukac dziury w calym, szkalujesz każdego kto ma cos od apple? (
@Weise: na moim starym kompie też niekoniecznie powinien działać a działał że aż byłem zaskoczony. Aż po 3 miesiącach nie wiadomo dlaczego przy uruchamianiu dostałem kernel panic. Nic nie dało się z tym zrobić. Poradziłem sobie rzucając pieniędzmi w problem i poszedłem do sklepu po macbooka ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciebie może też to czeka