Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +66
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +22
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sh1eldeR: dajesz rade w psychologii i wszedzie wyczuwasz "shittesty" ale w tym konkretnym wypadku nie nasuwa ci sie na mysl rozwiazanie, ze moze faceci w ten sposob staraja sie wyczytac druga osobe? Rozmowa z komiksu jest autentyczna i bardzo prawdziwa. Nieraz juz uczestniczylem w tego typu zagrywce i moge powiedziec ze duzo mocniejsze epitety lecialy. Co prawda
Lista powodów, dla których kobiety tak robią, jest dla mnie jasna. Dużo tu po prostu makiawelistycznego knucia, unikania bezpośredniej konfrontacji czy olewania kwestii honorowej prawdomówności. Benefity z takich zachowań są olbrzymie i jasne. Wiem też, jak to się łączy z psychologią ewolucyjną.
@Sh1eldeR: zebysmy dobrze sie zrozumieli to chce tylko napisac ze jest to moja hipoteza niepoparta naukowym opracowaniem.
Jesli chcesz
@master_: ludzkie zoo?